Prima telefoon en goed gereageerd op een opmerking over het hoesje.
S Slingerland
Zeer tevreden
Marc De klein
Snelle service, goede kwaliteit
Frank M. van der Lugt
Al eerder had mijnvrouw een IPhone en een IPad gekocht. Snel geleverd en zagen er heel goed uit. Wilde graag zelf een IPhone 12 Pro en kreeg met de nieuwsbrief de melding dat deze nu ook leverbaar...Al eerder had mijnvrouw een IPhone en een IPad gekocht. Snel geleverd en zagen er heel goed uit. Wilde graag zelf een IPhone 12 Pro en kreeg met de nieuwsbrief de melding dat deze nu ook leverbaar waren. Direct besteld en de volgende dag in huis. Mooi toestel.
Fred Busch
Scherpe prijs, snel en goede service als er iets niet goed gaat
Litie
Super!
Johan
Snelle levering en uitstekend product
Anja Samson
Correcte omschrijving, snelle levering
Marie Louise
Prima, vlotte toezending, keurige telefoon. Na bestelling ontving ik een mail waarin expliciet gemeld werd dat de Apple specialisten je kunnen helpen. Dat bleek echter een wassen neus. Daardoor kwam...Prima, vlotte toezending, keurige telefoon. Na bestelling ontving ik een mail waarin expliciet gemeld werd dat de Apple specialisten je kunnen helpen. Dat bleek echter een wassen neus. Daardoor kwam ik niet uit de foutmeldingen en heb ik helaas de iPhone teruggestuurd. Die afhandeling en terugbetaling verliep overigens vlot.