Riet Peddemors

Forza Refurbished heeft mij snel een mooie en prima iphone gestuurd. Ziet er uit als nieuw!

Willem Kuntzel

Het blijkt dat er in mijn telefoon geen Apple batterij zit dat gaf de telefoon aan

Reactie Forza Refurbished:

Beste Willem,
Beste Willem,
Bedankt voor je bericht. Het kan voorkomen dat er een melding over het beeldscherm of de batterij in beeld verschijnt. Dit betekent dat er een nieuw scherm of batterij in het toestel is geplaatst. Goed nieuws dus ;) Het toestel geeft hiervan een notificatie, Apple heeft dat zo in de software geprogrammeerd.
Beeldscherm of batterij vervangen
Bij een refurbished iPhone wordt het toestel opengemaakt, op meer dan 50 punten gecontroleerd, indien nodig gerepareerd én gereinigd alvorens het toestel aan jou wordt verkocht. Zo wordt de batterij bij een capaciteit van minder dan 85% vervangen en wordt ook het beeldscherm grondig onder de loep genomen. Als één van deze componenten van zijn plek komt, registreert de software van de iPhone dat. Het toestel laat je vervolgens de melding zien. De notificatie verdwijnt na 14 dagen, en is daarna alleen nog zichtbaar onder instellingen.
Waarom doet Apple dat?
De melding wordt getoond als waarschuwing dat er een reparatie aan het scherm of de batterij heeft plaatsgevonden door een niet-officiële reparateur. Authorised Apple reparateurs zijn in staat om de software te deactiveren waardoor de melding verdwijnt en de conditie van de accu weer kan worden uitgelezen. Bij derde partijen (zoals Forza) is dat niet mogelijk, daarom verschijnt deze melding in beeld. Maak je geen zorgen, heeft geen enkele invloed op de prestaties van de accu, het beeldscherm of de iPhone. Onze onderdelen zijn van vergelijkbare ("Made for iPhone") kwaliteit.
Heb je nog verdere vragen, kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen, we helpen je graag verder.
Menno | Forza

Mr. Goldwings

Mooi en netjes geleverd een iPhone zo goed als nieuw. Zeg maar nieuw. Alleen de batterij kon wel iets meer zijn maar hij is nog 86 % dus boven 80%. Maar ik merk dat hij best wel snel leeg gaat.... Mooi en netjes geleverd een iPhone zo goed als nieuw. Zeg maar nieuw. Alleen de batterij kon wel iets meer zijn maar hij is nog 86 % dus boven 80%. Maar ik merk dat hij best wel snel leeg gaat. Jammer verder is de geleverde telefoon super totaal geen beschadiging. Ik ben er bij mee. Alleen dus de accu.

Shaedy Meulens

Ik ben super blij en tevreden met mijn “nieuwe” refurbished iPad

Donja

Goed toestel, licht gebruikt gekozen. Netjes binnen gekomen met een extra lader voor usb c. Enkele krasjes op het scherm en behuizing maar de iPhone werkt prima. Hoesje en screenprotector erbij... Goed toestel, licht gebruikt gekozen. Netjes binnen gekomen met een extra lader voor usb c. Enkele krasjes op het scherm en behuizing maar de iPhone werkt prima. Hoesje en screenprotector erbij besteld past goed. Mooie maat maar zonder thuisknop wat ik erg fijn vindt.

Donny Krikke

Ik had lang geleden al gehoord over Refurbished, maar ik was altijd een beetje huiverig hierover..
Toch gaan googlen en meerdere Refurbished sites tegen gekomen.
Na verder onderzoek en...
Toch gaan googlen en meerdere Refurbished sites tegen gekomen.
Na verder onderzoek en prijsvergelijkingen en de staat van de tech. Kwam Forza toch zeer vertrouwelijk en Super goed over op mij.
Eerst voor mijn vrouw een Apple watch besteld, en die was hier zo tevreden, verrast en blij mee, dat ik besloot om zelf hier ook een apple watch te bestellen, + een screenprotector voor de watch. En met de mooie accessoires korting die Forza heeft, Ook een magsafe beschermhoes besteld voor mijn iphone en een screenprotector.
Super tevreden over forza Refurbished, zeker een vaste klant erbij. Bedankt