Jan Clemens

Goed toestel geheel volgens beschrijving snelle levering goede garantie en service

Iphone se 2022

sebastiaan Geistdorfer

Telefoon kwam snel en was in perfecte staat, ik raad het iedereen aan!

iphone 12 mini

Ineke Blom

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelle levering. iPhone zag eruit als nieuw. Toch een foutje, maar kon makkelijk retour gestuurd worden.

iPhone SE 2020

Jannie Maat

net als eerder perfect!

Iphone 12

Alexia Van Pelt

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Absoluut niet in orde! Reeds 4x iPhone gekocht, reeds 2x niet in orde. Eerste maal werd het opgelost. Tweede maal heel slechte service: gsm werkte een maand en viel toen gewoon uit. Nochtans volledig nieuwe batterij betaald. Teruggestuurd. Zelf moeten bellen en mailen voor update. zogenaamd geen vervangtoestel voorhanden dus creditnota gekregen zonder compensatie. maar een andere werknemer liet weten dat er wel een vervangtoestel was en stelde wel compensatie voor. Omdat ik uit pure miserie de creditnota al aanvaard had, ging het andere voorstel niet meer door. Gevolg: 2 dagen voor mijn reis geen gsm en geen compensatie voor de geleden miserie. Slecht- slechter - slechtst

Product of service:
iphone SE 2022 (nieuwe batterij)

hans dingjan

Uitstekend!! Goed verzorgd, uiterst snel bezorgd en mooie kwaliteit. Niets mis mee.

Iphone11 max pro

Judith Zweers

Zeer tevreden klant! Ik heb via Forza een iphone 13 mini in uitstekende staat met een nieuwe accu ontvangen. Ziet er perfect uit en werkt perfect. Wel eerst een verkeerde telefoon ontvangen, maar gelukkig is dit een bedrijf dat je gewoon kunt bellen, en het is toen snel opgelost.

Iphone 13 mini

Michael-Georg Lilgenau

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

not amused

i phone 12 mini

Antwoord Forza Refurbished

Hello Michael, In response to your order, we have been in contact. You indicated that you ordered an as good as new device, but in your opinion it still had more signs of use than you had envisioned. I asked if you could send pictures of this. I have not yet received these, but would still like to receive them from you. Furthermore, the battery capacity was 85%. This is sufficient according to the standards set by the Refurbished Quality Mark. Anything above 85% is good. If you do notice something wrong with your battery, you still have a 2-year warranty and we will be happy to help you with this. Regards, Marvin | Forza

Geantwoord op

Berry Reeda

Maandag besteld, dinsdagochtend al in huis! Ik heb gekozen voor een toestel in de klasse "licht gebruikt", maar ik zie eigenlijk niks. Toestel is als nieuw in mijn ogen. Werkt ook prima en de batterij is goed. De webshop ziet er vertrouwd uit.

Grietje ten Hoeve

een prettig en doelgericht organisatie/bedrijf met kwalitatieve producten en snelle afhandeling

Floris Berger

Goed bedrijf, komen alle afspraken na.

Iphone SE 2022

Willem Temming

snel en correct geleverd

ik

Amerikaans model iphone ontvangen

Ingrid

snelle levering en keurige Samsung. werkt als nieuwe mobiel. uitermate tevreden, ik 'kom' hier absoluut vaker!

Samsung A50

Patrick Franssen

Goed en naar tevredenheid

iPhone

Forza Refurbished verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Forza Refurbished heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 januari 2016

Forza Refurbished

"Forza Refurbished is de nr. #1 Apple-refurbished webshop van de Benelux. Bij ons koop je iPhones, iPads, Watches, Samsungs en MacBooks van de hoogste refurbished-kwaliteit voor een schrikbarend scherpe prijs, met 3 jaar garantie én gratis laadaccessoires! Forza beschikt over het Keurmerk Refurbished en we controleren alle producten op minimaal 50 punten met professionele testprogramma's. Je bent hierdoor verzekerd van een betrouwbaar device. Niet duur. Wel duurzaam! Tienduizenden tevreden klanten gingen je voor en we hebben een gemiddelde klantbeoordeling van een 9,0 op basis van ruim 10.000 reviews. De scherpste prijs, 3 jaar garantie, morgen in huis, gratis retourneren, Keurmerk Refurbished, 98% beveelt ons aan. THIS IS FORZA."

Graaf Engelbertlaan 75

4837DS Breda

Jan Clemens

Iphone se 2022

sebastiaan Geistdorfer

Telefoon kwam snel en was in perfecte staat, ik raad het iedereen aan!

iphone 12 mini

Iphone 12

Alexia Van Pelt

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Product of service:
iphone SE 2022 (nieuwe batterij)

hans dingjan

Geantwoord op

Berry Reeda

Grietje ten Hoeve

Floris Berger

Goed bedrijf, komen alle afspraken na.

Iphone SE 2022

Willem Temming