Frans van den Buijs

Forza heeft aan al mijn verwachtingen mbt de aankoop van een iPhone.

Clary Soetens

Al meerdere keren hier gekocht, met alleen maar goede ervaringen

Maartje Emons

Super ervaring met dit bedrijf,snelle levering en de iPhone in uitstekende conditie ontvangen.

Jay

De aanleiding voor mij om een ander toestel aan te schaffen was dat de batterij van mijn iPhone 7 Plus nogal snel leeg liep, een batterijconditie van 80%. Mede gelet op de goede reviews over... De aanleiding voor mij om een ander toestel aan te schaffen was dat de batterij van mijn iPhone 7 Plus nogal snel leeg liep, een batterijconditie van 80%. Mede gelet op de goede reviews over Forza-refurbished, heb ik bij Forza-refurbished een rode iPhone SE 2020 besteld. Al snel bleek dat de batterij van die rode iPhone SE 2020 nóg sneller leeg liep dan mijn oude iPhone 7 Plus. Bovendien kon de rode iPhone SE 2020 (ondanks vol) ineens uitvallen.

Gelukkig boden de medewerkers van Forza aan dat ik mijn rode iPhone SE 2020 mocht retour sturen ter reparatie. Echter, Forza is geen erkende Apple-reparateur. Na de reparatie bleek dat er een nieuwe batterij in zat van een onbekend merk (niet van Apple). Het probleem (dat de batterij snel leeg liep en dat het toestel ineens kon uitvallen) was, ondanks de nieuwe batterij, niet opgelost.

Omdat ik op vliegvakantie ging, had ik een betrouwbare iPhone SE 2020 nodig, oftewel een toestel welke niet ineens uitvalt. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice van Forza. Ik mocht de rode iPhone SE 2020 terugsturen en laten omruilen voor een zwarte iPhone SE 2020. De medewerkers van Forza hebben hun uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat ik de zwarte iPhone SE 2020 op tijd voor mijn vakantie zou ontvangen. Dat was echt super service! Helaas viel ik hiermee van de regen in de drup. Deze zwarte iPhone SE 2020 kon geen connectie maken met hotspots en deze zwarte iPhone had geen of zeer instabiel mobiel internet.

Het geeft nogal gedoe om het toestel wéér retour te sturen ter reparatie, denk aan het overzetten van bepaalde applicaties (zoals bankapplicaties). Daar had ik absoluut geen behoefte aan. Over de tijd heen ging het scherm ook nog eens kapot door een val (net op het afgeronde deel van het scherm).

Een voorwaarde ter reparatie van het eerder-gemelde probleem (slechte connectie met hotspots en geen mobiel internet) is onder andere dat het scherm heel moet zijn. Het repareren van het scherm kost 99 Euro. Helaas weet ik dan nog steeds niet of het toestel überhaupt ooit naar behoren zal werken. Ik ben van mening dat er meerdere malen ondeugdelijke producten zijn geleverd.

Al met al, ik heb de klantenservicemedewerkers van Forza als aardig ervaren. Ze denken echt met de klant mee en ze doen uiterst hun best. Echter, uiteindelijk verlang ik slechts een werkende iPhone 2020 SE. Ik koop liever een iPhone nieuw dan dat ik ooit weer bij Forza-refurbished bestel.

Reactie Forza Refurbished:

Hi Jay,
Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze toestellen. Dit willen we natuurlijk zo snel mogelijk voor je oplossen.
Je hebt het eerste toestel aangeschaft in Mei 2023,...
Hi Jay,
Je hebt het eerste toestel aangeschaft in Mei 2023, na een jaar hebben we het toestel inderdaad voor je omgeruild voor een zwart exemplaar omdat de batterij snel leeg zou lopen.
Nu zijn we inmiddels weer een half jaar verder en heeft het toestel schade opgelopen. Helaas is het zo dat valschade buiten onze garantievoorwaarden valt. Het toestel kan natuurlijk opgestuurd worden zoals we eerder hebben aangegeven.
Na onderzoek van het toestel willen we je uiteraard uit coulance tegemoet komen in de prijs voor garantieherstel en daarna het toestel alsnog voor je omruilen voor een ander exemplaar.
Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag!
Lindy | Forza

J De Leeuw

Makkelijk en snel bestellen, en ik had het snel in huis en alles netjes vepakt aanrader!!

Peter Arents

Blij met de iPad Air!
Snelle levering. Alles werkt perfect.
Ik beveel refurbished aan.