Wenda

Goede klantenservice!

Beschrijf hier uw ervaring

Fijn dat de klantenservice meedenkt en ook gelijk actie onderneemt!

Van der Zane

Uitstekende website, prima service en het resultaat was ver boven verwachting.

Beschrijf hier uw ervaring

Makkelijke tool leidde tot de snelle levering van een geweldige persoonlijke vlaggenlijn.

Marga

Al jaren verschillende fotoalbums gemaakt

Beschrijf hier uw ervaring

Goed verzorgd en binnen gestelde tijd ontvangen

A Quist

Prima bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

Alles is netjes afgewerkt en als je een foto hebt van iets mindere kwaliteit dan wordt dat netjes bij gewerkt

Samaina

Gemaild met dit bedrijf en een fijn antwoord terug gekregen.

Beschrijf hier uw ervaring

Mijn fotos bevatte veel ruis, hierover gemaild en toen het advies gekregen om een lay flat fotoboek te bestellen voor het beste resultaat. Het fotoboek is echt prachtig geworden. Nogmaals dank!

Deborah

Mooie albums

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb meerder albums besteld en het ziet er altijd goed uit. Fijn progamma ook om mee te werken. Bij het laatste album was de voorkant niet goed afgedrukt waarna ik een nieuwe heb ontvangen.

Jan

(Bewerkt)

Prima!

Beschrijf hier uw ervaring

Maandag besteld, en week later nog niet binnen. Eerst leek er niets aan te doen, maar gelukkig kon er uiteindelijk met spoed een extra exemplaar gedrukt worden, zodat ik de slinger gelukkig nog wel... Maandag besteld, en week later nog niet binnen. Eerst leek er niets aan te doen, maar gelukkig kon er uiteindelijk met spoed een extra exemplaar gedrukt worden, zodat ik de slinger gelukkig nog wel op tijd kon ophalen. Dank voor de geboden oplossing!

Nvz

Perfect

Perfect

Marjon

Al jaren maak ik albums van fotoboeken.nl, de hele collectie is dezelfde maat

goede snelle service

Rijnberg

Prima ervaring!

Beschrijf hier uw ervaring

Tot nu toe altijd tevreden met de fotoboeken en levering