H Noordegraaf
- Informatie op de website
- Klantvriendelijkheid
- Zou u dit bedrijf aanbevelen?
- Ja
Mooie producten
Beste kwaliteit foto’s en fotoboeken!
Software werkt prima, alleen kon ik niet uploaden Maar dat is prima opgelost doordat ik via Mail mijn fotolmapje kon doorsturen
Tientallen fotoboeken besteld en geleverd gekregen
goede klantenservice!
Uitstekende website, prima service en het resultaat was ver boven verwachting.
Al jaren verschillende fotoalbums gemaakt
Prima bedrijf
Gemaild met dit bedrijf en een fijn antwoord terug gekregen.
Mooie albums
Prima!
Perfect
al jaren maak ik albums van fotoboeken.nl, de hele collectie is dezelfde maat
Prima ervaring!
Goed bedrijf
Fotoboeken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fotoboeken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Fotoboeken.nl
Crommelinplein 1
2627 BM Delft
Mooie producten
Beste kwaliteit foto’s en fotoboeken!
Tientallen fotoboeken besteld en geleverd gekregen
goede klantenservice!
Uitstekende website, prima service en het resultaat was ver boven verwachting.
Al jaren verschillende fotoalbums gemaakt
Prima bedrijf
Gemaild met dit bedrijf en een fijn antwoord terug gekregen.
Mooie albums
Prima!