Manon Willemsen
Slinger met eigen foto ziet er erg mooi uit. Kwaliteit is goed, stevig en mooie kleuren. Erg blij mee.
- Product of service:
- 1610
Everything is wonderful!
zeer goed.
Snelle en keurige aflevering , prima , aanrader !
Snelle levering, goed verpakt, foto's hebben een goede kwaliteit. Ga hier zeker vaker bestellen.
Zeer tevreden
De tuinposter ziet er prachtig uit, net zoals op het voorbeeld. Hoge kwaliteit van verpakkingsmateriaal.
Enorm tevreden met alles.
Snel Kwaliteit Scherp Mooie kleuren en kontrast. Ik ben erg tevreden
Het eco papier is echt heel erg mooi
positief
Prima kwaliteit. Snelle levering en makkelijke software om mee te werken. Snel inladen foto's via telefoon is een pluspunt.
Goede ervaring
Uitstekende ervaring met Fotofabriek! Het bestelproces verliep vlot en mijn bestelling werd direct verwerkt. Toen er een kleine vertraging ontstond bij de bezorging, was de klantenservice buitengewoon behulpzaam. Ze reageerden steeds snel op mijn vragen en hielden me perfect op de hoogte. Wat vooral opviel was hun professionele en vriendelijke communicatie. Het team (Inez en Lejanne) dacht actief mee en kwam hun beloftes na. Het pakket is uiteindelijk keurig op tijd geleverd. Dit is precies hoe klantenservice hoort te zijn - snel, vriendelijk en oplossingsgericht. Ik kan Fotofabriek van harte aanbevelen en zal zeker weer bij hen bestellen!
Goed ontvangen
Fotofabriek.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fotofabriek.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Fotofabriek.nl
Osloweg 75
9723 BJ Groningen
Everything is wonderful!
zeer goed.
Snelle en keurige aflevering , prima , aanrader !
Zeer tevreden
Enorm tevreden met alles.
Snel Kwaliteit Scherp Mooie kleuren en kontrast. Ik ben erg tevreden
Het eco papier is echt heel erg mooi