A Visch

Goede site om foto's te bestellen. doe de zelfde foto's nog een keer
omdat ik zelf de foto niet goed heb genomen.

Joyce Wit

Heel fijn, dart ze grote foto’s afdrukken . Snel verzonden

Ziet er goed uit

Ton Koudijs

Zeer goed

fam. J. Roest

Snel en mooi product

lianne

Formaat is niet aanpasbaar als je eenmaal klaar bent, dat is jammer, verder is het een fijn programma en met goede levering

Beste Lianne,
Bedankt voor je review. Het formaat is aanpasbaar in de online editor. Via de mail ga ik contact met je opnemen, zodat we het samen kunnen bekijken.
Fijn dat het programma en...
Beste Lianne,
Fijn dat het programma en de levering verder naar tevredenheid zijn geweest!
Een hele fijne avond gewenst,

Damien Janssens

Klok met logo van nieuwe zaak, ontwerp geslaagd. Echter assemblage klok hoor je nog zelf uit te voeren en kleine wijzer heel moeilijk te bevestigen. Heel tere wijzers.

Mooi afgewerkt, prijs ok, snelle levering

Simone Zonneveld

Vond dat ze slecht opletten
Of de tekening er wel goed op stond

Beste Simone,
Beste Simone,
Bedankt voor je review! Ik vind het jammer om te lezen dat je niet blij bent met wat je hebt ontvangen. Je schrijft dat we slecht opletten of je tekening er wel goed op staat en dat klopt. Het is namelijk helemaal niet haalbaar voor ons om dit te doen bij elke bestelling. Wat we wel belangrijk vinden, is dagelijks bereikbaar zijn voor vragen. Mocht je dus een vraag hebben over de producten, onze online editor, de levertijden of iets heel anders, dan kun je ons van maandag tot en met zondag gewoon bereiken!
Via de mail neem ik nog even contact met je op, zodat we de situatie even met je kunnen bekijken en hopelijk samen op kunnen lossen. Ik hoop je reactie hier op te mogen ontvangen.
Voor nu een hele fijne avond gewenst,

Verkuil

Prima product, alleen had ik extra betaald zodat het de volgende dag geleverd zou worden, maar dat werd 4 dagen later.

Beste Verkuil,
Bedankt voor je review! Ik snap waar de miscommunicatie is ontstaan en neem je feedback zeker even mee.
Je hebt gekozen voor een optie die ervoor zorgt dat wij het sneller...
Beste Verkuil,
Je hebt gekozen voor een optie die ervoor zorgt dat wij het sneller maken en niet voor de optie die ervoor zorgt dat het er de volgende werkdag, nadat het op de post is gegaan, is. Mocht je nog ergens vragen over hebben, horen we natuurlijk heel graag wat van je.
Fijne avond!
Vriendelijke groet,

marja brugman

Foto is prima, maar ruim een week moeten wachten op de PostNL bezorging......

Marcela

Very easy and friendly to use the website and make your design

They have very original and cute patterns