Bianca

Super blij met het eindresultaat

Makkelijk mee te werken, mooi eindresultaat en snel ontvangen

Henny

Aantal fotoboeken gemaakt. Prima kwaliteit/prijs verhouding

Mark

Super mooi fotoboek kado kunnen maken

Off line app waardoor je rustig je project af kan maken zode dingen kwijt te raken. Werd echt gek van de software bij andere. Was mooi in gepakt in gliter hoes, echt zou een 5/5 zijn geweest als... Off line app waardoor je rustig je project af kan maken zode dingen kwijt te raken. Werd echt gek van de software bij andere. Was mooi in gepakt in gliter hoes, echt zou een 5/5 zijn geweest als deze niet dicht geplakt was (zo kon ik hem niet checken voordat ik hem kado gaf)

Lydia

Marie-Ann Knockaert

Mooi foto's, kwaliteit alles oké ook de verzending

alles was prima

Janneke de Jong

Helemaal tevreden.

Snelle levering voor een goede prijs

E. Vlugt

De1e keer fotoboek bij jullie gemaakt. Ben er heel blij mee.

Marieke Lusink

Bij de Fotofabriek heb ik een boek gemaakt met daarin al mijn tekeningen en schilderijen. Je ziet ieder lijntje en kleurnuance in het boek terug. De optie vlak is ideaal. Zo kun je 1 schilderij op... Bij de Fotofabriek heb ik een boek gemaakt met daarin al mijn tekeningen en schilderijen. Je ziet ieder lijntje en kleurnuance in het boek terug. De optie vlak is ideaal. Zo kun je 1 schilderij op twee bladzijden tonen zonder een storende vouw. Mooi hard kaft geeft extra uitstraling. Ik zou iedereen de fotofabriek adviseren

Rowena De Pruyssenaere de la woestijne

Super

Heel mooi uitgeprint

Hein Donner

Op zich prima, ik had alleen de optie aangevinkt waarbij fotos nog automatisch worden nabewerkt en dat leidde tot een aantal minder geslaagde aanpassingen.

Redelijk geprijsd, goed papier