Magie Beterams

Eenvoudig in gebruik en mooi materiaal

ASTRID Bosman

Een foto besteld voor op de kist van een familielid. Helaas is de foto nooit aangekomen. Contact gehad met de fotofabriek en heb het geld teruggekregen inclusief een aantal spaarpunten. Waar de fout... Een foto besteld voor op de kist van een familielid. Helaas is de foto nooit aangekomen. Contact gehad met de fotofabriek en heb het geld teruggekregen inclusief een aantal spaarpunten. Waar de fout ligt weet ik niet. Zou ook postnl kunnen zijn die het pakketje kwijtgeraakt is maar al met al een ongelukkige situatie.

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Dit is inderdaad een zeer vervelende situatie en ook wij vinden dat teleurstellend. We willen uiteraard dat juist in... Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Dit is inderdaad een zeer vervelende situatie en ook wij vinden dat teleurstellend. We willen uiteraard dat juist in zulke gevallen alles goed gaat. Ik ben blij dat er al contact is geweest. Mocht er toch nog wat zijn, horen wij dit heel graag. Groetjes Team Fotofabriek.

Wim Stevels

Goede kwaliteit van het fotoboekje, alleen jammer dat de foto's in een andere volgorde zijn afgedrukt dan opgegeven.

Henk Wieland

Print te donker

Snelle productie.

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te plaatsen. Ik zou graag even met je meekijken. Op het bij ons bekende mailadres ga ik je een mailtje sturen. Dan kan je daarop reageren.... Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te plaatsen. Ik zou graag even met je meekijken. Op het bij ons bekende mailadres ga ik je een mailtje sturen. Dan kan je daarop reageren. Groetjes Team Fotofabriek

Ruud Buis

Goed,mooi, snel en redelijke prijs.

onbekend

Erg teleurstellend dat je na meerdere verschillende boeken bestellen geen korting krijgt. Dat was ik wel gewend bij andere fotoboek producenten. Milieu vriendelijke versie viel erg tegen, foto's... Erg teleurstellend dat je na meerdere verschillende boeken bestellen geen korting krijgt. Dat was ik wel gewend bij andere fotoboek producenten. Milieu vriendelijke versie viel erg tegen, foto's niet scherp.

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Ik vind het jammer om te lezen dat er een bestelling is geweest waarmee je niet zo blij bent. Omdat ik dit graag even met... Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Ik vind het jammer om te lezen dat er een bestelling is geweest waarmee je niet zo blij bent. Omdat ik dit graag even met je bekijk stuur ik je een mailtje op het bij ons bekende mailadres.
Bij ons spaar je bij elke bestelling punten. Die kan je gedurende nieuwe bestellingen inwisselen voor een leuke korting, had je dat al gezien/gevonden?
Ik kan er uiteraard wat uitleg op geven zodra ik je mail.
Groetjes Team Fotofabriek

jacqueline

Slecht

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. Ik kijk graag even met je mee naar wat er speelt. Ik zie dat er reeds contact is per mail, we lossen het daar graag met je... Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. Ik kijk graag even met je mee naar wat er speelt. Ik zie dat er reeds contact is per mail, we lossen het daar graag met je op.
Groetjes Team Fotofabriek

Bianca

Voor het eerst een fotoboek gemaakt bij Fotofabriek en ik ben zeer tevreden. Er is keuze uit verschillende soorten boeken die je kunt maken met een kleiner minimum aantal pagina’s. De levering was... Voor het eerst een fotoboek gemaakt bij Fotofabriek en ik ben zeer tevreden. Er is keuze uit verschillende soorten boeken die je kunt maken met een kleiner minimum aantal pagina’s. De levering was snel en de kwaliteit is goed.

Snelle levering.

Lincy Van der Kolk

Zware tegenvaller. Bestel een foto boek met hard kaft, kreeg een papieren tijdschriftje die ik zelf wel had kunnen uitprinten…. Wat een teleurstelling

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. Wat jammer dat het bestelde product niet aan de verwachting heeft voldaan. Ik zie helaas dat je een geniet boekje hebt... Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. Wat jammer dat het bestelde product niet aan de verwachting heeft voldaan. Ik zie helaas dat je een geniet boekje hebt besteld, geen hardcover boek. Omdat ik graag met je naar een oplossing zoek ga ik je even een mailtje sturen op het bij ons bekende mailadres.
Groetjes Team Fotofabriek.

Makkelijk te gebruiken. Snelle levering. Mooi product.