Karl-Hugo Melzer

Zeer goede Service

bob lokhorst

Snelle levering en goede ķwaliteit canvas foto, helaas was de bestelde beker gebroken in transport er werd meteen een nieuwe opgestuurd

Rudy Prager

Ik was blij verrast over het kontakt met fotofabriek. Het bruidspaar vond het album prachtig, zelf vond ik het iets te magenta maar dat zag alleen ik..😉

Service en vlotte reacties, het voorbeeldalbum en de optie om ook (voor een volgende keer) in indesign/pdf aan te leveren.

Monique den Heijer

In 1 woord: FANTASTISCH!!

Interface, gebruiksvriendelijk, heeeeel veel toepassingen (soms te veel waardoor kiezen lastig wordt), super snelle levering, mooie kwaliteit!

Nadine Moons

Volledig correcte service

Goede opvolging levering

Ernest

Geweldig, duidelijk website en goede kwaliteit

MJG van Ravensteijn

GOED

makkelijk op site/cloud werken

Sophie

Mijn ervaring met Fotofabriek was zeer positief. De tool is makkelijk in gebruik en de kwaliteit van de producten is hoog. Omdat ik het fotoboek snel nodig had, heb ik gekozen voor een... Mijn ervaring met Fotofabriek was zeer positief. De tool is makkelijk in gebruik en de kwaliteit van de producten is hoog. Omdat ik het fotoboek snel nodig had, heb ik gekozen voor een spoedbestelling en levering per koerier. Er was een kans dat het niet op tijd zou komen door het weekend, maar dat zou te begrijpen zijn gezien de benodigde tijd voor het drukken en verwerken van de bestelling. Tot mijn vreugde werd het fotoboek toch op maandag geleverd, precies op tijd!

Kwaliteit, snelheid, communicatie.

Diana Erkel

Prima kwaliteit

Handig programma om mooi boek mee te maken