W. van Leeuwen

Het product had niet de goede kwaliteit, zeker niet voor dat geld De Dibond premium plaat was niet recht

Reactie Fotofabriek.nl:

Beste Wijnand,
Beste Wijnand,
Bedankt voor je review! We waarderen je feedback enorm! Vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over de kwaliteit van onze Dibond plaat. Ik kijk graag met je mee hoe we je hier nog in kunnen tegemoet komen/ Kunnen helpen. Je krijgt een mailtje van ons!
Groet,
Team Fotofabriek

maaike van de Kamp

(Bewerkt)

Matig tot slecht, foto's waar het hoofd half vanaf geknipt is (was ècht niet nodig!) Op de kleinste formaat os het namelijk wel gelukt. Op de gewone afdrukken is het hoofd afgeknipt er was meer dan... Matig tot slecht, foto's waar het hoofd half vanaf geknipt is (was ècht niet nodig!) Op de kleinste formaat os het namelijk wel gelukt. Op de gewone afdrukken is het hoofd afgeknipt er was meer dan voldoende ruimte. Heel erg jammer!
Ook na de 2e keer hetzelfde probleem. Ik wacht de volgende keer weer op hema nooit meer dit bedrijf, wat een ellende!

Snel verstuurd? Verder weinig positiefs te melden.

Redelijk product, maar stinkt nogal

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Vervelend om te horen dat je bestelling niet naar wens is verlopen! We zouden graag met je bespreken hoe we dit kunnen oplossen. Zou je ons hierover een mailtje naar klantenservice@fotofabriek.nl willen sturen?
Fijne dag gewenst!
Michela
Team Fotofabriek

Joke Feldbrugge

Website werkt makkelijk, product goed afgeleverd

overzichtelijk aanbod, gebruikersvriendelijk

Hnk Mispelbaum

Fotofabriek heeft een erg goede app om fotoboeken samen te stellen.
Fotofabriek heeft een erg goede app om fotoboeken samen te stellen.
Fotofabriek voorziet de klant van duidelijke informatie omtrent het proces van bestellen, vervaardigen en leveren van het produkt.

Informatievoorziening tijdens het proces en het gebruik van de app om fotoboeken samen te stellen.

Rody Noorlander

Fotoboek

Snelle service, makkelijke generator om snel een boek te maken

chris costermans

Alles ging vlot

Betty

Was een heel fijne en goede levering.👍🏻

Suzi Litjens

Het werkt heel fijn met de Indesign templates. De handleiding is een fijne toevoeging voor als je twijfelt. Fijn systeem en alles verliep soepel.

Werken met Indesign

Sjaak Kolvenbach

Goed, als je er eenmaal in bezig bent en weet hoe e.e.a. werkt

makkelijk uploaden foto's