K. Brekoo

Makkelijke software, fijne handmatige controle, nette levering en hele mooie afdrukken op stevig en dik papier.

We hadden ook een testprint op dibond laten doen maar dat vonden we een...

We hadden ook een testprint op dibond laten doen maar dat vonden we een stuk minder. Deze foto was een stuk fletser dan dezelfde foto in het fotoboek.

Fijne software, concurrerende prijs, goede drukkwaliteit en netjes ingebonden

Karin de Waard

Super! Fijn contact en mooi product!

Spoedlevering mogelijk. Snel reactie en meedenkend op vraag.

J.H. Korpershoek

Goede fotoboek software, prima resultaat, snelle levering

De kwaliteit van het boek was goed en de levering was sneller dan verwacht.

L. vd Berg

Er was iets misgegaan bij de levering van mijn pakketje door DHL. Het zou in mijn brievenbus gestopt zijn door de vervoerder, maar het was nergens te vinden. Ook niet bij mijn 25 buren. Gebeld met... Er was iets misgegaan bij de levering van mijn pakketje door DHL. Het zou in mijn brievenbus gestopt zijn door de vervoerder, maar het was nergens te vinden. Ook niet bij mijn 25 buren. Gebeld met de Fotofabriek. Zij waren zo aardig om mijn bestelling nogmaals (kosteloos) te printen en op te sturen. Wat een geweldige service!

Heel goed

Goede kwaliteit, snelle levering

Charlotte de Vink

Heel erg goed. Snelle levering en fijne klantenservice.

Snelle levering, vlotte en goede klantenservice.

Imke

Absolute afrader! Ik heb hun eigen lay out gebruikt maar de foto's worden scheef/ongelijk afgedrukt. Volgens hun komt dat door de snijmarge maar dat lijkt me onmogelijk met een standaard indeling en... Absolute afrader! Ik heb hun eigen lay out gebruikt maar de foto's worden scheef/ongelijk afgedrukt. Volgens hun komt dat door de snijmarge maar dat lijkt me onmogelijk met een standaard indeling en het verklaart ook niet dat het midden ongelijk is. Voor zo'n duur boek (het maximale aantal pagina's met een linnen kaft) mag dat absoluut niet! Helaas liet de klantenservice het ook afweten.

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Ik vind het jammer om te lezen dat wij het hebben laten afweten. Wij hebben je aangeboden een nieuw exemplaar af te... Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Ik vind het jammer om te lezen dat wij het hebben laten afweten. Wij hebben je aangeboden een nieuw exemplaar af te drukken kosteloos. Gezien dit geen wens was, hebben wij het totale bedrag aan je teruggestort.
De drukwereld werkt met een marge, deze marge is 1-3mm. Wij doen ons best zo exact mogelijk af te snijden, enkele keren kan het voorkomen dat het iets afwijkt. Normaliter lossen wij dit graag op door een nieuw exemplaar toe te sturen.
Helaas mochten wij dit niet in gang zetten.
Team Fotofabriek

J de Boer

Slechte afwerking , 3 nieten op foto rand niet vast , erdoorheen gescheurd

kleur is goed

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Wat vervelend dat het canvas niet naar wens is aangekomen. Graag kom ik hierover in contact. Op het bij ons bekende... Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Wat vervelend dat het canvas niet naar wens is aangekomen. Graag kom ik hierover in contact. Op het bij ons bekende mailadres stuur ik je een mailtje om dit samen op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Fotofabriek

Greet Krijgsman

Prima software voor samenstellen; mooie kwaliteit

Nanco Nanninga

Perfecte fotoboeken

Superleuk filmpje tijdens productie fotoboek