8.9 /10

checkbox95% beveelt Fotofabriek.nl aan!

Weronika

Menu

Geweldige kwaliteit, snelle levering, goede prijs. Ik ben heel tevreden. Ik raad fotofabriek aan iedereen aan.

Chris

Goede communicatie, mooie kwaliteit en hele goede service. Programma is gebruikersvriendelijk.

Hele goede en snelle service. Mijn prachtige afdruk op dibond was beschadigd geraakt en na mijn mail hierover kreeg ik heel snel, zelfs in het weekend, reactie en is er gelijk een nieuw exemplaar in productie genomen.
Foto op dibond

Carla van de Braak

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Foto niet volledig afgedrukt!0

Niet! Gemeld dat foto niet goed was. Zou reactie komen. Niet dus!!

Antwoord Fotofabriek.nl

Goedemiddag, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling, we stellen het op prijs dat je hiervoor de tijd hebt genomen. We vinden het jammer om te lezen dat je bestelling niet zoals verwacht is. We zien dat er via de mail al contact is opgenomen om dit op te lossen, maar er nog geen reactie is geweest. Wellicht is onze mail in de ongewenste mailbox terecht gekomen. We gaan nogmaals een mail sturen, en hopen op een reactie! Vriendelijke groet, Team Fotofabriek

Idso Wiersma

SterSterLege sterLege sterLege ster

Gemengde gevoelens

Snelle levering; kleur goed, maar er zit een ribbeltje op de foto's (niet glad).

Antwoord Fotofabriek.nl

Goedemiddag, Bedankt voor het schrijven van een review, we stellen het op prijs dat je hiervoor de tijd hebt genomen. Jammer om te lezen dat je gemengde gevoelens hebt over je bestelling, dit lossen we graag voor je op. We hebben je hiervoor een mail gestuurd op het bij ons bekende mailadres. We hopen op een reactie van je. Vriendelijke groet, Team Fotofabriek

Johanna

Hele goede ervaring!

Goede uitleg, en fijn dat je gelijk ziet of ze geschikt zijn! Ben heel blij met mijn foto magneten! Ga zeker vaker bestellen!

Margriet Schmidt

Fijne handige bestelmethodes en erg goede service. Ik had de verjaardagskalender besteld met foto's van de vakantie. Waar Januari moest staan stond April. Ik had niet in de gaten dat ik dit zelf kon veranderen maar na 1 belletje kreeg ik een compleet nieuwe kalender! Top geregeld.

Service en handige website

Leoniet Kouters

Goed en snel !!

Elin Bernhard

SterSterSterSterLege ster

De kwaliteit van de producten is heel erg goed en de producten worden stevig ingepakt zodat ze niet beschadigen, dit is erg fijn!

Goede kwaliteit

Mar van Rijthoven-van Leeuwen

Positief

Klantenservice
fotoboek

Laenen Danielle

Fotofabriek is voor mij ideaal!De kwaliteit van het gekozen product ,is steeds in orde,mijn bestelling ,komt correct aan, op mijn gekozen afhaalpunt!

De Kwaliteit v het product,bvb,mijn gekozen foto op ,een wijnkist,echt zeer mooi gemaakt
De grote en kleine ,merci-doos,,de wijnkist,ieder jaar de agenda's,

Ilona

Prima service

Snelle levering en mooie kwaliteit foto's

Daan

Klantvriendelijk

Bij de bestelling van een kinderboekje ontving ik een lagere kwaliteit dan verwacht. Ik werd goed verder geholpen en ontving een tegoed code voor het hele bedrag.
Aangekocht product

Fotofabriek.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fotofabriek.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 23 december 2011

Fotofabriek.nl

Fotofabriek biedt gratis professionele software voor het vormgeven en bewerken van hoogwaardige fotoproducten, zoals: fotoboeken, kaarten, kalenders, agenda’s, canvasdoeken, tuinposters, schoolschriften en meer!

Osloweg 75

9723 BJ Groningen

Weronika

Chris

Foto op dibond

Carla van de Braak

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Foto niet volledig afgedrukt!0

Niet! Gemeld dat foto niet goed was. Zou reactie komen. Niet dus!!

Idso Wiersma

SterSterLege sterLege sterLege ster