Goede ervaring!

Alles vlot.

Zeer positief

Goede website

Kim

Ik kwam jullie bedrijf tegen via google. Ik vond het wel moeilijk achteraf terug te vinden, daar de naam niet zo makkelijk is. Bestellen ging vlot, ook de levering verliep zoals gemeld. De fotokader... Ik kwam jullie bedrijf tegen via google. Ik vond het wel moeilijk achteraf terug te vinden, daar de naam niet zo makkelijk is. Bestellen ging vlot, ook de levering verliep zoals gemeld. De fotokader was zeer goed ingepakt. De kleur was een beetje een gok (onvermijdelijk) maar valt 100% mee.

Alles verliep naar wens!

Joke Broerse

Het lijstje is inmiddels aangekomen, maar niet op de tijd dat de sms aangaf, maar de volgende ochtend.
Het lukte me niet om de tracking code in te voeren.

Heel overzichtelijke site. Eindelijk een vierkant kadertje gevonden. Een (werk)dag later had ik mijn kadertje.

Alles zeer vlotjes verlopen.

Kristien

Op zoek naar een snelle levering van een mooi fotokader en dat is gelukt !

Snelle levering - Goed verpakt. Mooi materiaal.

Karen Daniëls

Fotokaderstoko doet het wel: hun service is supersnel!

Goede website, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, snelle service: het kan gewoon niet beter!

anais stroobandt

Fantastische kaders, mooi afgewerkt. De kleuren op de website komen goed overeen met de realiteit.

Snelle levering, elk kader mooi apart verpakt.

Perfecte service, snelle levering

Twee vierkante kadertjes besteld, ééntje was beschadigd, er waren twee kleine kappen in het houten frame.

Veel keuze.