Heel heel goed

De bestelling was heel eenvoudig. Je moet niet teveel gegevens invullen en de levering was heel snel.

Gebruiksvriendelijke website, snelle levering, product beantwoordt minstens aan de verwachtingen

idem als boven

Bianca

Top & snelle gezorging

Prima service met gratis verzending. Werd keurig binnen 1 week geleverd. Blij met mijn nieuwe fotolijst waar een geheel gezin in zal plaats nemen voor onze ouders die 40 jaar getrouwd zijn... Prima service met gratis verzending. Werd keurig binnen 1 week geleverd. Blij met mijn nieuwe fotolijst waar een geheel gezin in zal plaats nemen voor onze ouders die 40 jaar getrouwd zijn binnenkort.

Snelle bezorging

Snelle en correcte service! Goede klantenservice!

Bianca

Top & snelle gezorging

Alles was tiptop,de kaders zijn van een mooie kwaliteit, de levering kon niet beter.

De site is zeer gemakkelijk en duidelijk omschreven, alles is prima verlopen.

Alles correct verlopen en snelle levering!

Mooie weergave op internet, komt overeen met de ontvangen kaders, snelle en verzorgde levering

Jurgen Van den Broeck Kinesitherapie

Gewoonweg perfect. Perfecte communicatie, perfect verpakt, perfect verzonden en perfect ontvangen.