9.2 /10

checkbox99% beveelt Fotolijst.nl aan!

Hillie Walet

Snelle levering, goed product

Fotolijst ontspiegeld glas

Ralf Verberne

Uitstekende service en een mooi product

Fotolijst

Renate Brown-van Dijk

Iedere keer fijn en super snel contact bij het plaatsen van een nieuwe bestelling. Goede service, heel netjes en goed verpakt en snelle levering. In één woord top!

A2 en A3 wissellijsten mat zwart met UV Werend Helder Acrylite

Robbie

Ik heb inmiddels meerdere keren besteld bij Fotolijst.nl en ben ontzettend tevreden. Het werd tijd om daar eens een beoordeling voor achter te laten. De website is gebruiksvriendelijk, de producten zijn van uitstekende kwaliteit, en de leveringen zijn altijd snel. Wat ik echter het meest waardeer, is de persoonlijke service. Bij vragen krijg je gewoon snel en netjes een reactie via e-mail, in plaats van te moeten ‘praten’ met een chatbot. Chapeau! Ga vooral zo door!

Diverse

Roland Stahlie

Ze zijn vriendelijk, kundig en goed bereikbaar. Ook als het onverhoopt niet helemaal goed gaat wordt er snel en zonder morren een mauw aan gepast.

Passe-partout

Erik Zwan

Prettige en overzichtelijke site en snelle verwerking van de opdracht. Goed verpakt en complete lijst verzonden. Ben zeer te speken over de kwaliteit en het gebruikte materiaal en de kwaliteit van de verbindingen. Lijst werd als geheel verzonden en ik hoefde zelf niets meer in elkaar te zetten. Professioneel en een aanwinst voor het ingeframede stuk. Boven verwachting.

maatwerk frame metaallook

Henk Vrieselaar

Snel, goed en niet duur

Canvas lijst

Rob den Besten

Correcte levering en heel goede service bij - tijdens transport - beschadigde delen

Diverse lijsten en passe-partouts

Jelle

Superservice!

Dibond- en wissellijst

Henk

Snelle en vlotte levering. Ben blij met de lijst.

Lijst

Irma Meulman

goed advies en heel erg servicesgericht!!

passe partout

Anja van de Vin

Fotolijst 40 bij 60 cm

Fotolijst.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fotolijst.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 9 mei 2018

Fotolijst.nl

Een prachtige fotolijst of fotolijsten vind je bij ons! Wij bieden een uniek niet alledaags en uiteenlopend assortiment in bijna alle afmetingen, kleuren, materialen en stijlen. Bijna alle lijsten voor je foto of een lijst voor meerdere foto's worden in onze lijstenmakerij op ambachtelijke wijze met de hand op maat gemaakt. Op deze manier kunnen we een uitzonderlijke kwaliteit waarborgen welke je elders niet snel tegenkomt.

Galvanistraat 10

Jelle

Superservice!

Dibond- en wissellijst

Henk

Snelle en vlotte levering. Ben blij met de lijst.

Lijst

Irma Meulman

goed advies en heel erg servicesgericht!!

passe partout

Anja van de Vin