Hillie Walet
- Product of service:
- Fotolijst ontspiegeld glas
Uitstekende service en een mooi product
Iedere keer fijn en super snel contact bij het plaatsen van een nieuwe bestelling. Goede service, heel netjes en goed verpakt en snelle levering. In één woord top!
Ik heb inmiddels meerdere keren besteld bij Fotolijst.nl en ben ontzettend tevreden. Het werd tijd om daar eens een beoordeling voor achter te laten. De website is gebruiksvriendelijk, de producten zijn van uitstekende kwaliteit, en de leveringen zijn altijd snel. Wat ik echter het meest waardeer, is de persoonlijke service. Bij vragen krijg je gewoon snel en netjes een reactie via e-mail, in plaats van te moeten ‘praten’ met een chatbot. Chapeau! Ga vooral zo door!
Ze zijn vriendelijk, kundig en goed bereikbaar. Ook als het onverhoopt niet helemaal goed gaat wordt er snel en zonder morren een mauw aan gepast.
Prettige en overzichtelijke site en snelle verwerking van de opdracht. Goed verpakt en complete lijst verzonden. Ben zeer te speken over de kwaliteit en het gebruikte materiaal en de kwaliteit van de verbindingen. Lijst werd als geheel verzonden en ik hoefde zelf niets meer in elkaar te zetten. Professioneel en een aanwinst voor het ingeframede stuk. Boven verwachting.
prima1
snelle en goede levering. Fraaiee lijsten
geweldig
Snel, goed en niet duur
Correcte levering en heel goede service bij - tijdens transport - beschadigde delen
Superservice!
Snelle en vlotte levering. Ben blij met de lijst.
goed advies en heel erg servicesgericht!!
Fotolijst.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fotolijst.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekende service en een mooi product
prima1
snelle en goede levering. Fraaiee lijsten
geweldig
Snel, goed en niet duur
Superservice!
Snelle en vlotte levering. Ben blij met de lijst.
goed advies en heel erg servicesgericht!!
Fotolijst.nl heeft de volgende resultaten bereikt: