Noten
- Informatie op de website
- Zou u dit bedrijf aanbevelen?
- Ja
- Resultaat
Top bedrijf!
Voor de derde keer een leuke fotoshoot gehad bij Remko. Echt een aanrader!
Remco maakt al een aantal jaren foto’s voor mijn webshop en socials. Duidelijk, snel, professioneel en denkt goed mee. Kortom: perfecte fotograaf
Uitstekend
De fotoshoot met ons samengesteld gezin (6pers) was zeer leuk! Remco is professioneel, open, gezellig en duidelijk. De proef-foto's kregen we al na 2 dagen en het resultaat was super mooi! Een hele gave ervaring!
Ik heb een hele gezellige shoot gehad met Remco. Het was mijn eerste keer maar hij stelde mij direct op mijn gemak en hielp mij op een fijne manier met leren poseren en kijken. Hij dacht goed mee met wat ik graag wilde bereiken. Het resultaat is prachtig en kreeg ik heel snel. Je kan merken dat hij hier talent én passie voor heeft.
Ik heb een onwijs fijne ervaring gehad met als resultaat prachtige foto's, Remco stelt je erg op je gemak, werkt erg professioneel er hangt een ontspannen en relaxte sfeer in de studio. Ik raad hem zeker aan.
Onze ervaring is positief geweest. We werden goed ontvangen en Remco dacht goed met ons mee voor mooie foto’s!
Wij hebben met het gezin bij Fotostudio 87 een fotoshoot laten maken. De sfeer, creativiteit, professionaliteit en het uiteindelijke resultaat van de foto's was voor ons allen een mooie ervaring. Voor zowel jong als oud weet Remco de juiste sfeer te creëren waardoor je het allerbeste gewenste eindresultaat krijgt.
Erg leuke shoot gehad met een relaxte ongedwongen sfeer
We hebben al meerdere fotoshoots gedaan bij Fotostudio87. Fotograaf Remco neemt echt de tijd om goede en leuke foto's te maken. Bereikbaarheid van fotostudio87 is ook goed.
De hele familie leuk op de foto krijgen (13 man met 3 kleine kinderen)? Challenge accepted en hoe leuk heeft hij ons op de foto gekregen. Niet de standaard allemaal op een rijtje maar oprechte uitdrukkingen die gewoon echt bij de persoonlijkheid passen. Remco is een liefhebber en een echte professional!
Vorige week fotoshoot met alle kinderen en kleinkinderen gehad .Wat een prachtige foto's geworden.Het was een heel relaxte sfeer en hij kwam met ideeën en zelf mochten we ook van alles aan geven wat we wilden dus helemaal top
Foto shoot gehad met de familie. Fijne fotograaf met een scherp oog voor details.
Fotostudio 87 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fotostudio 87 heeft de volgende resultaten bereikt:
Top bedrijf!
Voor de derde keer een leuke fotoshoot gehad bij Remko. Echt een aanrader!
Uitstekend
Erg leuke shoot gehad met een relaxte ongedwongen sfeer