Bax
Super service, 1 mailtje en ze legen de container binnen een paar dagen, top!
- Van welke producten of diensten maakt u gebruik?
- Mestcontainer
Super service, 1 mailtje en ze legen de container binnen een paar dagen, top!
Top bedrijf. Top service. Het plaatsen van de container ging super. Ik heb nu 1 keer de mest mest afvoeren. Helaas was ik zelf niet thuis. Toen ik thuis kwam zag ik dat de vrachtwagenchauffeur over een heel stuk gras gereden is waardoor dat zo danig kapot gereden was, dat het hek niet eens meer dicht ging. De chauffeur die de mestcontainer geplaatst heeft kon gewoon over mijn pad rijden waarom de chauffeur die de container leeg gehaald heeft niet. Als het mogelijk is, zou het makkelijk zijn als de chauffeur die de mest ophaalt van te voren (30 min of 1 uur ) ff belt. Voor de rest ben ik zeer tevreden over jullie bedrijf en de service.
Fourages.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fourages.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Fourages.nl heeft de volgende resultaten bereikt: