Chubb Fire & Security
- Verbeterpunten of tips
- nvt
- Bestelde voice-over
- Cleo
Goed, snelle levering en kwaliteit van de opnames is goed. Zelfs de stem welke niet meer beschikbaar was op de website, konden we toch nog inzetten voor onze teksten. Fijne ervaring!
Prettig contact. Snelle service.
De ervaring was uitstekend
Zeer goed
goede en makkelijke service
Supersnelle levering, goede kwaliteit.
Snel en goed! Vooral het mailcontact.
Altijd goede kwaliteit en prettig contact
Vlotte service en accurate executie.
opname voice-over
Fourteen Voices is een fijne partij om mee samen te werken. Een betaalbaar product, en voor grote opdrachten denken ze altijd mee hoe het betaalbaar blijft. Een vast contactpersoon is hierbij ook erg fijn.
Snelle reactie en prima service.
Prima voice-over, erg fijn dat de tekst op verschillende wijze is ingesproken zodat we zelf de juiste tone-of voice konden kiezen.
Prima voice over voor de animatie gemaakt!
Fourteen Voices verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fourteen Voices heeft de volgende resultaten bereikt:
Prettig contact. Snelle service.
De ervaring was uitstekend
Zeer goed
goede en makkelijke service
Supersnelle levering, goede kwaliteit.
Snel en goed! Vooral het mailcontact.
Altijd goede kwaliteit en prettig contact
Vlotte service en accurate executie.
opname voice-over
Snelle reactie en prima service.
Prima voice over voor de animatie gemaakt!
Fourteen Voices heeft de volgende resultaten bereikt: