8.8 /10

checkbox96% beveelt Freelancefactoring.com aan!

fixitonly

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

ik ben verbaasd dat freelancefactoring goede feedback krijgt

snel reactie
Communicatie, valse info richting de opdrachtgevers, afspraken nakomen

Bg Transport

Wij doen al jaren zaken met freelancefactoring en dat werk super zijn vriendelijk en meedenkend daarnaast is de service ook erg goed wij zijn zeker 200% tevereden een echte aanrader

Transpartant

tournant

erg goed! nette vergoeding en snel geregeld

snel/correct

Karen

Zeer tevreden, correcte afhandeling van facturen, goed bereikbaar. Prettige communicatie.

Zeer goede en snelle afhandeling van facturen, eenvoudige werkwijze. Transparant overzicht. Gewoon top!
Geen verbeteringen, op dit moment!

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Altijd naar volle tevredenheid freelance factoring bedragen laten voorfinancieren voor 4 procent. Op internet stond dat het om 2 procent zal gaan. Nu volgt een factuur van 180 euro omdat het in geval van ondergetekende niet om 4 procent zal gaan, maar om boekhoudkundige redenen was dit onjuist. Vind dit niet correct. Had dan overlegd. Of ook je verlies genomen voor eigen fout. Dit was de laatste keer want hoewel dit bedrijf uitstekend werk levert met een altijd goed werkende website en top service, heb ikzelf voorgaande ervaren als een koude douche.

Software provider

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Zolang jouw klanten op tijd betalen is FreelanceFactoring ( O2Factoring ) een fijne partij om mee te werken. Echter als je klanten om uitstel vragen ( in ons geval 2 weken uitstel ), veranderd de houding van de mensen van O2Factoring. Van vriendelijk naar zeer arrogant en een onprettige benadering via email.

Zorg dat je eigen klanten hun factuur op tijd betalen, dan is is O2Factoring een fijne partij om mee te werken.
Beschuldigd klanten ten onrechte op een vervelende manier. Kan verbeterd worden.

goed

Uitstekend

CREICT Clyde Esajas

Professioneel met snelle en heldere stijl

Ja, duidelijke zakelijke maar toch persoonlijke informele contacten Iedere medewerker is duidelijk op de hoogte en handelt iedere vraag meer dan correct af.
Vele malen meer actief op zoek gaan naar klanten en profileren in de markt. De kleine zelfstandige met oneindig potentieel in de ICT hebben jullie nodig

Ivy Global B.V.

Mijn ervaring met Freelance Factoring overstijgt mijn verwachtingen die ik vooraf had. Dankzij hen kunnen wij doorgroeien omdat de uitstaande debiteuren voorgefinancieerd worden en ook het debiteurenbeleid dat zij nu voor ons voeren werkt fantastisch, facturen worden nu wel in 30 (of 31) dagen betaald, waar dit voorheen voor ons veel extra werk was om de betalingen van de debiteuren rond te krijgen. Zij reageren altijd erg snel op vragen (per mail of telefoon).

Ga zo door! Echt fantastisch
- Persoonlijkheid - Kwaliteit - Snelheid

R-Consultancu

SterSterSterSterLege ster

Zeer positief. Ik ben goed geholpen met een oplossing "op maat" en er is snel uitbetaald!

Persoonlijk met iemand kunnen spreken zodat er een oplossing "op maat" kan komen is erg fijn!
Als je nu documenten upload, dan is het niet altijd duidelijk wat het is. Waarom kan ik niet aangeven wat voor type document(en) ik heb geuploaded, zodat snel te zien is of een aanvraag volledig is e.d.?

Gort Reclame & Printmanagement

Technical Asbest Services BV

fijne communicatie, geode service

fijne communicatie

Temp Finance

Ik ben 3 jaar geleden begonnen met Freelance Factoring en het bevalt me prima.

Er wordt gelijk gereageerd op vragen en gaan geen discussie uit de weg
Voor zover ik weet van mojn kant niet

Reingoud

Perfect. En betrouwbaar

Vriendelijk. Geduldig

Freelancefactoring.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Freelancefactoring.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 24 januari 2014

Freelancefactoring.com

FreelanceFactoring is factoringspecialist voor zzp’ers, freelancers en kleine ondernemers. Binnen 24 uur keren wij het bedrag uit waar u recht op heeft.

Oostplein 416

tournant

erg goed! nette vergoeding en snel geregeld

snel/correct

Karen

Geen verbeteringen, op dit moment!

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Technical Asbest Services BV

fijne communicatie, geode service

fijne communicatie

Temp Finance

Ik ben 3 jaar geleden begonnen met Freelance Factoring en het bevalt me prima.

Er wordt gelijk gereageerd op vragen en gaan geen discussie uit de weg
Voor zover ik weet van mojn kant niet