Caroline De Bruyn
Supersnel en correct. Heel blij met mijn skipak!
Snelle levering. En goede communicatie over status artikel.
Zeer goede service bij de aankoop van mijn skibroek!
Persoonlijk zou ik liever een andere bezorger hebben. Verder ging alles soepel, ook toen er een foutje was gemaakt.
Goede ervaring
Duidelijke bestelling en webshop. Snel en goed geleverd.
Uitstekende service. Ik bestelde een snowboardbroek voor mijn vrouw; werd vervolgens gebeld om te verifiëren of ik bewust een dames model had besteld 👍🏼
Zeer goed, gelijk contact en geholpen
goede service
Prima persoonlijke benadering en goed de tijd genomen voor skischoenen passen en meten
Wauw, wat een goede klantenservice! Ik belde met een vraag en werd zo ontzettend snel en correct geholpen; ze hielpen me met nog meer dan ik eigenlijk vroeg. Ik vond hun hulp heel aardig, betrokken en attent! Uit mezelf voorgesteld een goede review te schrijven, want dat verdient een zaak als deze vind ik!
Duidelijke website, diverse betaalmogelijkheden en snelle levering. Producten in goede kwaliteit ontvangen.
Vlotte service, prima product!
Bestelling was even onduidelijk of het leverbaar was, niet zichtbaar op de website, maar al snel ontvangen en tevreden.
FreeStyle Sport verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FreeStyle Sport heeft de volgende resultaten bereikt:
FreeStyle Sport
H.G. Dirckxstraat 54
4701 AZ Roosendaal
Supersnel en correct. Heel blij met mijn skipak!
Snelle levering. En goede communicatie over status artikel.
Zeer goede service bij de aankoop van mijn skibroek!
Goede ervaring
Duidelijke bestelling en webshop. Snel en goed geleverd.
Zeer goed, gelijk contact en geholpen
goede service
Vlotte service, prima product!
FreeStyle Sport heeft de volgende resultaten bereikt:
FreeStyle Sport