Goed bereikbaar. Zijn bereid mee te denken. Helaas is de garage waarbij de auto's in onderhoud zijn minder. Dit maakt dat de tevredenheid ook minder is.

Ervaringen zijn over het algemeen meer dan prima!

Ervaring veelal positief, soms bereikbaarheid lastig daarom graag nog meer via chat in de app (dat maakt dat je niet in de acht komt of zit met terugbellen etc)

Moeilijk om offertes op te vragen wordt niet gereageerd, dus in deze gevallen zijn wij genoodzaakt om auto's bij een andere maatschapij onder te brengen. Daarnaast wordt er nooit terug gebeld.... Moeilijk om offertes op te vragen wordt niet gereageerd, dus in deze gevallen zijn wij genoodzaakt om auto's bij een andere maatschapij onder te brengen. Daarnaast wordt er nooit terug gebeld. Communicatie bij Friesland is zeer slecht!

De ervaring met de leasemaatschappij is positief. Sinds 1 december rij ik een elektrische leaseauto waardoor ik sindsdien weinig contact meer heb gehad met de leasemaatschappij. Zij hebben keurig na... De ervaring met de leasemaatschappij is positief. Sinds 1 december rij ik een elektrische leaseauto waardoor ik sindsdien weinig contact meer heb gehad met de leasemaatschappij. Zij hebben keurig na de eerste weken gebeld hoe mijn ervaringen tot dan toe waren met de auto en voor de rest kreeg ik keurig bericht over de bandenwissel.

Prima, alles wordt correct afgehandeld

Geen problemen dus verder prima