Mijn ervaringen met Frieslandlease zijn overwegend positief, ze zijn goed bereikbaar en oplossingsgericht. De randvoorwaarden van het contract zijn niet altijd duidelijk en worden zijn niet...Mijn ervaringen met Frieslandlease zijn overwegend positief, ze zijn goed bereikbaar en oplossingsgericht. De randvoorwaarden van het contract zijn niet altijd duidelijk en worden zijn niet toegelicht, denk hierbij aan wel/geen vervangend vervoer, ruitenvloeistof, kosten wasstraat etc. Wellicht ligt dit gedeelte bij de werkgever en moet die in deze informatie voorzien.
Vanaf het begin tot het lopende contract goede service!
Tot nu toe prima. Er is wisseling van de wacht bij ons en ik vervul tijdelijk de functie van wagenpark beheerder.
Ik ben zeer tevreden met Friesland Lease. als ik een vraag heb krijg ik keurig netjes antwoordt en/of wordt hierover teruggebeld. communicatie is goed.
Ik ben zeer tevreden over Friesland Lease.
Tot.nu toe ben ik zeer tevreden.
Voortreffelijke auto met dito dealer in Apeldoorn- Van Zeist- Geweldige service en klaar voor de volgende lease auto via Friesland Lease.
Zeer tevreden met de service van Friesland Autolease. Alles is snel geregeld en er wordt rekening gehouden met de afstand tot een dealer voor onderhoud of schadeherstel. Zou hier zeker nog eens een...Zeer tevreden met de service van Friesland Autolease. Alles is snel geregeld en er wordt rekening gehouden met de afstand tot een dealer voor onderhoud of schadeherstel. Zou hier zeker nog eens een leasecontract afsluiten.