Marten
- Snelheid levering
- 5
- Informatie op de website
- 5
- Zou u dit bedrijf aanbevelen?
- Ja
Snel en vakkundig
Goede snelle service. Fout in het kaartje ondekt na bestelling. Dit werd meteen goed opgelost met een fijne korting. Super tevreden over de gedrukte kaartjes. Ik zou fuif.nl zeker aanraden!
Jammer dat de kaarten van 15 x 15 geleverd zijn in 13 x 13. en op ander papier en andere enveloppen. Anders daan proefexemplaar
Erg mooi geworden en snel geleverd!
Fin bedrijf
Heel goed
Uitstekend
Snelle levering, kosten zijn vooraf niet duidelijk. Nadat de proef binnen was Xie je pas bij het be s tellen dat de kaarten bijna 4 euro per stuk gaan kosten, zonder postzegel.
Zeer goed
Uitnodigingen besteld
Website handig te gebruiken
prima
dik tevreden. super snel geregeld.
zeer positief
De bestelling is heel vlot gelopen en het was fijn dat ze zelf nog een foutje opmerkten en mij hierover contacteerden. Vlugge levering en alweer een mooi resultaat!
Fuif.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fuif.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en vakkundig
Erg mooi geworden en snel geleverd!
Fin bedrijf
Heel goed
Uitstekend
Zeer goed
Uitnodigingen besteld
Website handig te gebruiken
prima
dik tevreden. super snel geregeld.
zeer positief
Fuif.nl heeft de volgende resultaten bereikt: