Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Prima kaart gemaakt en gekregen

K. Bouman

Écht super snelle levering

Ja als je snel declaranten wil ontvangen moet je hier zijn. Op zaterdagavond rond 22.00 besteld en op maandagmorgen al geleverd

Deze snelheid kan ook tegen je werken want ik zag pas later dat ik ook een dubbele kaart kon bestellen dus ik dacht dan bel ik maandagmorgen even maar dat kon dus niet meer want toen werden ze al... Deze snelheid kan ook tegen je werken want ik zag pas later dat ik ook een dubbele kaart kon bestellen dus ik dacht dan bel ik maandagmorgen even maar dat kon dus niet meer want toen werden ze al geleverd.

Agnes

Super makkelijk en snel

Levering van de products was super snel, heel erg bedankt! Ook de qualitiet is uitstekend.

Veel keuze mogelijkheden. Snelle levering.

Zeer snelle levering

Conny

Top! Site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Uitstekende en snelle service. Altijd spannend om het eindresultaat van je ontworpen kaartjes uiteindelijk te ontvangen maar zag er prachtig uit.

Sterre

Ik heb uitnodigingen voor mijn verjaardag besteld via Fuif.nl.

Snelle reactie die ook nog eens zeer vriendelijk is!

Super. De kaarten waren makkelijk te maken en te bestellen. De bezorging was ook snel!! Heel fijn!!

Fantastisch, een aanrader.
Een foutje in mijn tekst werd opgemerkt direct na het plaatsen van mijn bestelling. Ze namen meteen contact met mij op en ze hebben de tekst aangepast.
De...
Fantastisch, een aanrader.
De bestelling werd snel en in een mooie verpakking geleverd, een cadeautje om te ontvangen. Echt een aanrader.

Geke Fraterman

Mijn ervaring is zeer positief over fuif.nl !!
De levering was zeer correct en snel. We zijn erg tevreden 👍

Zie bovenstaande reactie !!!

Nvt

Pieter

Het maken van de uitnodiging was eenvoudig. Op zaterdagmiddag ging de bestelling weg en op maandagochtend werden de kaarten afgeleverd! Bij “Fuif” wordt blijkbaar ook in het weekend gewerkt...