Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Het was zoals ik het gemaakt heb en een snelle levering .

essiepessie

Goede service!

Snelle levering en leuk verpakt! Met leuke folder om je fuif nog leuker te maken.

Pris

Snelle levering, netjes verpakt, mooi afgedrukt.

Snelheid, netheid

Als je de kaarten besteld misschien erbij vermelden dat het product een andere afmeting heeft als de proefdruk die ik ontvangen had.

Bij toeval kwam ik op de site en de snelle service en de gebruiksvriendelijkheid sprak me enorm aan!
Het resultaat stelde me ook zeer tevreden.

super dat je een bestelling effectief zo snel kan ontvangen zoals beschreven staat en dat het geen verkooptruc is. De feestelijke doos zorgt voor een extra verrassingseffect en maakte me heel... super dat je een bestelling effectief zo snel kan ontvangen zoals beschreven staat en dat het geen verkooptruc is. De feestelijke doos zorgt voor een extra verrassingseffect en maakte me heel vrolijk. Top!

Karin

Wij hebben voor een eigen ontwerp gekozen. Makkelijk te maken, veel keus in achtergronden, lettertypen, enz.
Erg tevreden over fuif.nl, het meedenken van het team, de afhandeling en het...
Erg tevreden over fuif.nl, het meedenken van het team, de afhandeling en het feestelijke afleverpakket!

Ik heb geen ervaring met andere soortgelijke sites, dus ik kan niet vergelijken.

Pas bij 'bestellen' kon ik de prijs van mijn ontworpen kaarten zien. Het is misschien makkelijker om dat tijdens het stappenplan ook inzichtelijk te maken.

Fijn telefonisch contact gehad. Ook snelle en goede service. De kaartjes zelf hebben we in 2 delen ontvangen vanwege een eigen foutje met bestellen. Bij het eerste deel viel het op dat de vouw in de... Fijn telefonisch contact gehad. Ook snelle en goede service. De kaartjes zelf hebben we in 2 delen ontvangen vanwege een eigen foutje met bestellen. Bij het eerste deel viel het op dat de vouw in de kaartjes niet helemaal recht was. ( Voorzijde enkele milimeters breder dan achterzijde). En 2de deel zaten maar 2 kaartjes in, maar beiden met licht beschadigd hoekje. Maar prijs kwaliteit in totaliteit beschouw ik toch als ruim voldoende. Bedankt allemaal!

Alle bovenstaande punten waren uitstekend.

Verbeterpunt konden we niet terug laten zien in de sterren, maar zit hem dus in het product zelf ( de kaart met licht scheve vouw en beschadigde hoekjes ).

Super snelle service, duidelijke site.

De snelle levering

K. Prins

Eigen kaart gemaakt, met een prima resultaat.

Niet veel bedrijven gezien, waarbij ik 4 zijden kan bedrukken, daarom ook voor Fuif.nl gekozen. Fijn om eerst een proefdruk te krijgen, zodat ik kan zien hoe het resultaat is.

Het was de eerste keer dat we wat bestelde bij jullie en de ervaring was goed.

snelle levering.

nee

Annette

Snelle levering en goede bereikbaarheid en uitleg