Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Uitnodigingen besteld, ging erg gemakkelijk, mooie ontwerpen, niet erg duur, keurige afhandeling, we zijn erg tevreden.

De vlotte afhandeling, mooie product.

Gaitman

Zeer goede ervaring

Ik had een spelfout gemaakt. Welke ik enkele uren na de bestelling had aangepast. Naar mijn tevredenheid was de spelfout niet op de bestelde kaartjes terecht gekomen.

Nog niets kunnen ontdekken wat nog verbeterd kan worden.

sonja

We hebben deze week onze trouwkaarten besteld, binnen twee dagen hadden wij het al binnen. alles was netjes in orde.

alles was tip top in orde.

niet!

?

Fouten in tekst graag aangeven

Goed!
Duidelijke website, goede en snelle service!

Esther

Goede service, snelle afhandeling. Mooie kaarten. Ben echt dik tevreden en zou het ieder aanraden.

GvE

Eenvoudige wijze om leuke en originele kaart te maken. Snelle bezorging en goede kwaliteit!

Makkelijk om mee te werken.

Geen.

Bijna 100% tevreden, jammer dat er toch nog een klein randje van de onderkant afgesneden is. Maar zeer snelle levering en goede kwaliteit. Leuke verrassings verpakking
Volgende keer weer op...
Volgende keer weer op deze site bestellen want deze is gebruiks vriendelijk.

De meest gebruiksvriendelijke website

Iets duidelijker snijranden aangeven

Nico Van Acker

Dit is de eerste maal dat ik met Fuif.nl werk en dit blijkt een schot in de roos. Prachtige uitnodiging, volledig identiek met het voorbeeld als op jullie website.

De snelheid van levering heb ik nog nooit gezien bij een bedrijf uit België. Super!!

In 2018 heb ik feestje voor een 12 jarige. De keuze voor zo'n uitnodiging vind ik tot nu toch een beetje beperkt.

Dianne Velthuis

Prima website, snelle levering.