Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Geen eerdere ervaring

Kaart makkelijk zelf samen te stellen

Goede ervaring

leuke kaarten
duidelijke omschrijvingen

Drukwerk voor 40 jaar huweijk feest

vlug en eenvoudig

Lettertype in voorbeeld sjabloon niet terug te vinden in edit mode (de vierkante kaart met "paal wijzers" en "tijpmachien" letterteken. Eénmaal lettertype gewijzigd was het niet mogelijk het... Lettertype in voorbeeld sjabloon niet terug te vinden in edit mode (de vierkante kaart met "paal wijzers" en "tijpmachien" letterteken. Eénmaal lettertype gewijzigd was het niet mogelijk het originele lettertype terug te kiezen.

Zeer goed

duidelijk

Duidelijk site, vlotte en snelle levering.

Wordt er nog naar de tekst gekeken voor het drukken. Gelukkig had ik een proefkaart besteld maar had toch een foutje gemaakt door een woord dubbel te gebruiken.

Koppejan

Heel goed .En via de telefoon heel aardig en behulpzaam.

Veel uitzoek in kaarten..

Conny van de Loo

Prima. snelle levering. Kaarten zijn makkelijk te maken naar eigen smaak.

Woensdag kerstkaarten besteld, donderdag ontvangen. TOP!

nee

Snelle en correcte afhandeling

snelle afhandelinge

Ronnie

In een woord: FANTASTISCH.
Zaterdagavond om 22.09 uur een zeer ingewikkelde kaart besteld en.....maandag morgen om 11.30 uur 50 stuks perfect afgeleverd. NOG NOOIT MEEGEMAAKT.

Heb ik al gegeven

Geen zo blijven

Dan00ntjes

Wij hebben de uitnodigingen voor onze bruiloft zelf ontworpen en besteld op Fuif.nl. Ik ben hier zeer over te spreken. Goede site, de ontwerptool is gemakkelijk in gebruik.

Heel slim om bij de proefdruk samples mee te geven van de papiersoorten! Echt top! Leuk dat er bij aankomst van de definitieve bestelling een pakketje met feestartikelen zit, erg attent.... Heel slim om bij de proefdruk samples mee te geven van de papiersoorten! Echt top! Leuk dat er bij aankomst van de definitieve bestelling een pakketje met feestartikelen zit, erg attent. Prijs-kwaliteit verhouding zeer goed! Ik heb Fuif.nl al aan meerdere bekenden aangeraden.

Nog meer mogelijkheden qua illustraties en achtergronden in de ontwerptool zou leuk zijn.