Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Els van Duijvenbode

Prima ervaring: keurige proefdruk, vervolgens bestelde kaarten netjes verpakt ontvangen. Geheel tevreden dus?

Snelle, nette levering

Hannie schoenmakers

Mijn ervaring is heel goed..kaarten besteld voor mijn ouders hun diamanten bruiloft..ook nog een kortingscode gevonden wat altijd leuk is en een feestpakket erbij..prima service dus

een van de weinige met kaarten voor een 60 jarig huwelijk..de meeste stoppen bij een gouden bruiloft namelijk

Astrid

Prachtige kwaliteit, heel snel in huis, top zou het iedereen aanbevelen!

Yalda

Voldoende eigen creatieve mogelijkheden, mooie proefdruk ontvangen met voorbeelden van papiersoorten. De definitieve druk naar wens ontvangen en zeer tevreden over de service. Succes met jullie... Voldoende eigen creatieve mogelijkheden, mooie proefdruk ontvangen met voorbeelden van papiersoorten. De definitieve druk naar wens ontvangen en zeer tevreden over de service. Succes met jullie bedrijf.

Vriendelijke medewerking tijdens het telefonisch contact.

Matig

Als je een vraag zet bij de proefdruk dat die ook gelezen wordt en behandeld wordt, niet gedaan enzo nog geen goed beeld ervan erg jammer!!

Reactie Fuif.nl:

Beste Anoniem,
Bedankt voor je review! Wat jammer dat onze service je op dit gebied tegenvalt.
Beste Anoniem,
Bedankt voor je review! Wat jammer dat onze service je op dit gebied tegenvalt.
Proefdrukken controleren we niet, omdat er dagelijks ontzettend veel proefdrukken bij ons worden besteld, en we niet de mankracht hebben om alles na te lezen. Daardoor hebben we je opmerking bij de proefdrukbestelling ook niet gezien.
Definitieve bestellingen controleren wij wel en dat hebben we dan ook bij jouw bestelling gedaan. Ik hoop dat deze kaartjes helemaal naar je wens zijn!
Hartelijke groet,
Marije - serviceteam Fuif.nl

Mariella

Geweldige service; de ene dag besteld, de volgende dag geleverd, mooi en stevig verpakt. Bij mijn proefdruk zat een envelop met daarin stalen van de verschillende papiersoorten en kleuren van... Geweldige service; de ene dag besteld, de volgende dag geleverd, mooi en stevig verpakt. Bij mijn proefdruk zat een envelop met daarin stalen van de verschillende papiersoorten en kleuren van enveloppen waaruit je kunt kiezen. Echt heel blij mee, omdat het anders toch gokken is wat betreft het soort papier dat je wilt. Fuif.nl is echt een aanrader en voor mij zeker voor herhaling vatbaar!!

Hele prettige ervaring, snelle levering, mooi resultaat en prettig contact.

Snelle levering en door de controle van de kaarten, kan een eventuele typfout snel worden aangepast.

De binnenkant van kaarten kan misschien ook gecontroleerd worden.

was prima

nee

Saskia

Ik heb de uitnodigingen voor mn 21-diner ontworpen op FUIF.nl

Alles ging soepel en gemakkelijk. Het is goede kwaliteit.