Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Anja.nimberg

Leuke en duidelijke website. Nette en snelle levering.

Op zoek naar een snelle manier om bedankkaartjes te drukken kwamen we uit bij verschillende sites die dit mogelijk maakten. Ik ben oude stempel en toch altijd wat bezorgd over iets bestellen,... Op zoek naar een snelle manier om bedankkaartjes te drukken kwamen we uit bij verschillende sites die dit mogelijk maakten. Ik ben oude stempel en toch altijd wat bezorgd over iets bestellen, betalen via het internet om vervolgens niets aan te krijgen. Heel fijne ervaring dus om vandaag een kaartje te bestellen en reeds de volgende dag de hele bestelling, enveloppen incluis thuis bezorgd te krijgen en dit tegen een eerlijke prijs.

Keuze is groot; eerlijke prijs; overzichtelijk bestelgemak; supersnelle levering.
Een aanrader voor mindermobiele mensen. Kan je niet zonder hulp het huis uit kan je toch een leuke wenskaart, uitnodiging uit je hoed toveren die indien gewenst ook nog voor je op de post wordt gedaan. Super

opslaan van het voorbeeld vond ik niet zo goed.

J.Overbeek

Top geregeld erg vriendelijk te woord gestaan ga zeker aanbevelen!

Top geregeld! Vriendelijk te woord gestaan beveel dit zeker aan!

Kan niet beter !!!

Schitterende uitvoering !!!

Helaas geen prettige ervaring. Waar wij graag onze bestelling nog wilde aanpassen en dit direct de volgende ochtend hebben aangegeven, zowel via de mail als telefonisch. Er werd via de telefoon... Helaas geen prettige ervaring. Waar wij graag onze bestelling nog wilde aanpassen en dit direct de volgende ochtend hebben aangegeven, zowel via de mail als telefonisch. Er werd via de telefoon gezegd dat dit niet kon waar een andere medewerker via de mail de order pauzeerde voordat het naar de drukker ging. Met als resultaat, twee bestellingen waarvan één met juiste druk en onze andere bestelling met verkeerde druk.. voor ons de eerste en de laatste keer dat we van deze organisatie gebruik maken.

Medewerkers die allen hetzelfde werken/uitdragen. Verder kijken naar de bestelling op het moment dat ie aangeeft dat er wat mee is..

Beste Anoniem,
Hartelijk dank voor je review. Wat naar dat het contact met ons zo ongelijk en verwarrend overkwam. Het spijt me, dat is niet onze bedoeling.
Je hebt ons een ordernummer...
Beste Anoniem,
Je hebt ons een ordernummer gestuurd met de vraag of je daarin iets kon aanpassen. Onze medewerker heeft die bestelling direct op pauze gezet zodat dat inderdaad kon. Later bleek dat je twee bestellingen had geplaatst, de tweede hebben we niet meer op tijd kunnen pauzeren. Een andere medewerker heeft je dit laten weten. Vandaar de twee verschillende boodschappen.
We hebben je nog 60% korting aangeboden voor een herbestelling van de tweede order, je hebt aangegeven hier geen gebruik van te willen maken.
Desondanks hoop ik dat de kwaliteit van de kaartjes helemaal naar wens is, en wil ik jullie veel plezier wensen met de voorbereidingen voor jullie dag!

Angelique van Os

De kaarten die ik heb besteld zagen er echt heel mooi uit. Ik ga zeker vaker bij ze bestellen. En er zaten ook nog slingers in bij de bestelling wat leuk!

Professioneel, veel keus uit soorten papier en enveloppen daar was ik echt blij mee. En een heel mooi product.

Geen verbeterpunten ik vond het prima zo

rooze

Ik ben zeer tevreden.hetgeen ik besteld had werd heel snel geleverd

Leuk kaartjes besteld maar nog steeds niet ontvangen de firma post.nl werkt niet mee.

Ja alles behalve het versturen via post.nl

Ja stoppen met de samenwerking met post.nl, zit nu nog op mijn pakketje te wachten.

Beste Anoniem,
Hartelijk dank voor uw review. Wat naar dat dit zo is gelopen, heel erg vervelend dat jullie zo lang op de kaarten hebben gewacht.
Inmiddels heb ik begrepen dat u de kaarten...
Beste Anoniem,
Inmiddels heb ik begrepen dat u de kaarten heeft ontvangen, en een klacht heeft ingediend bij PostNL. Ik hoop dat de kaarten zelf helemaal naar jullie wens zijn en dat ze, ondanks de vertraging, toch kunnen bijdragen aan de voorpret voor jullie feest.
Marije - serviceteam Fuif.nl

Niet de dag daarna geleverd, maar pas 3 dagen later. De kwaliteit daarentegen was absoluut top!

Beste Anoniem,
Hartelijk dank voor je review en feedback!
Beste Anoniem,
Hartelijk dank voor je review en feedback!
Ik zie dat je bestelling als briefpost is verzonden. De levertijd van briefpost naar België kan oplopen tot 7 dagen, dus je bestelling is relatief snel geleverd.
Tegelijk kan ik me voorstellen dat je er erg op zit te wachten en dat elke extra dag te lang duurt.
Fijn om te lezen dat de kaartjes zelf helemaal naar wens zijn! :-)

Uitstekend

Gebruiksgemak en goede kwaliteit produkt

Kleurenpallet kan beter qua kleurweergave op PC.