Fuif.nl

9.8/10
9.6/10

Hannah

Topsite!

Vlotte levering, duidelijke site en gemakkelijk om mee te werken! Leuk verpakt en er wordt aan een attentie gedacht.

Geen verbeterpunten te melden!

J-r XW

Makkelijke website. Ruime keuze

Alles heel gemakkelijk. Verbeterpunten zijn de enveloppen, die plakken voor geen meter. Een kaart hebben we al teruggekregen, die is uit de enveloppe gevallen.

Vond het vervelend dat je per 10 kaarten moest bestellen.
Ik had er 38 te versturen.
Vond het vervelend dat je per 10 kaarten moest bestellen.
Ik had er 38 te versturen.
Maar je wilt er ongeveer 5 achter de hand hebben mocht je nog iemand vetgeten zijn wat in ons geval dus ook was. Nu heb ik er 1 over. Vind ik krap. Maar om er nu 10 bij te bestellen is te veel en je komt meteen minimaal 10 euro duurder uit.

Reactie Fuif.nl:

Beste Anoniem,
Bedankt voor je review! Wat jammer dat je de indruk had per 10 kaarten te moeten bestellen, dat hoeft zeker niet. Je kunt bij je bestelling het precieze aantal invullen. Mocht je bijvoorbeeld nog 3 kaarten willen nabestellen, dan kan dat.
Als er nog vragen zijn, mail of bel ons gerust! We helpen je graag verder :-)
Hartelijke groet,
Marije - serviceteam Fuif.nl

Met het bedrijf prima, maar de sjablonen van de website minder. De invulvelden geven te weinig overzicht (zijn te klein) zodat de layout slecht te beoordelen is. Ook vind ik het jammer dat er geen... Met het bedrijf prima, maar de sjablonen van de website minder. De invulvelden geven te weinig overzicht (zijn te klein) zodat de layout slecht te beoordelen is. Ook vind ik het jammer dat er geen neerlandicus is die even het kaartje doorloopt en er spelling- en of grammaticafouten uit haalt. Ik weet wel dat men voor eigen verantwoordelijkheid een kaartje samenstelt, maar een foutje is zo gemaakt. Het eindresultaat is ook niet vergroot te beoordelen.

Zie mijn tekst boven

Prima en snel

De proefdruk die je bestellen kunt. Hierbij zitten ook andere opties die je kunt bekijken zoals de klauren van de envelop en kaart in het echt. Heel verzorgd.

Goede en snelle service

Zeer vlotte levering en duidelijkheid.

Inmiddels voor het tweede jaar kerstkaarten voor ons personeel besteld. Het maken van een kaart is makkelijk om te doen. Gelukkig is er ruime keuze in de kaarten en wordt deze ieder jaar aangevuld.

Een heel goed, zo niet beter alternatief dan vergelijkbare andere sites. Een schot in de roos!

snelheid van uitvoeren en bezorgen!

Controleer alle kaarten voor toezending. Sommige kaarten ( 2van 40) hadden een ontsierend wit vlekje.

Jammer dat je voor een nabestelling een hogere prijs per kaartje moet betalen...

Reactie Fuif.nl:

Beste Anoniem,
Bedankt voor je review! Wat jammer dat de prijs je is tegengevallen bij de nabestelling.
Beste Anoniem,
Wij geven altijd een staffelkorting in de prijs, dat betekent dat hoe meer kaarten er worden besteld, des te goedkoper ze zijn per stuk. Dit geldt per bestelling. Je nabestelling telde minder kaarten en viel daarom in een lagere categorie voor de korting. Ik hoop dat dit wat meer helderheid geeft. Voor vragen mag je ons altijd bellen of mailen! :-)
Hartelijke groet,
Marije - serviceteam Fuif

Toos van der Meijden-Honig

Een fijn programma om mee te werken op de computer. Mooie kwaliteit kaarten en snelle bezorging. Heel leuk de verrassing die ik bij de kaarten mocht ontvangen.
Ga zeker vaker gebruik maken...
Ga zeker vaker gebruik maken van Fuif.nl