Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Helga Meuter

Eerste maar zeer geweldige ervaring, voor nu en nog eens.

Sterk punt is dat je een proefdruk kunt laten maken voor maar 0,99 cent, en dit verplicht je tot niets.
Bij de proefdruk zitten dan alle papier soorten en enveloppen waar je dan nog voor kan kiezen.
Het maken van een kaart gaat erg makkelijk, allerlei variaties zijn er mogelijk.
Ook het bestellen en leveren verliep heel erg vlot.
Kortom, een aanrader voor elke gelegenheid, en de prijs is echt laag voor wat je ontvangt.

ik kan niets bedenken

Yvonne Sprij

Over jullie bedrijf heb ik geen klachten, de levering was iets anders!

Duidelijk, verzorgt!

De levering met post.nl....is slecht!! Zeggen dat ze zijn langs geweest terwijl dat helemaal niet zo was!!!

Goed.

Groot assortiment.

Niet van toepassing

M Holkamp

Ik heb een verjaardagskaarten gemaakt voor 1 jaar. Gelijk de volgende dag al thuis bezorgd top. Het enige wat misschien een aanmerking is is dat zonder voorbeeld je niet weet hoeveel er mogelijk is

Vlug bezorgd

Zie hierboven

B. Huizinga

Ben helemaal tevreden. Eerst een proefdruk aangevraagd en daarna de definitieve kaart besteld. De levering is lekker snel, volgende dag bestelling al bezorgd. Keurig netjes verpakt, goede service!

Alles is vlot verlopen.

Tineke snippe

Kaartjes voor ons 25 jarig huwelijksfeest

Snelle levering, duidelijke site

Nee, goede service

Ik ben heel tevreden met de kaarten die ik heb besteld. Heel fijn dat ik bij de proefdruk ook alle mogelijke soorten papier en enveloppen toegestuurd kreeg. De kaarten waren super snel binnen en... Ik ben heel tevreden met de kaarten die ik heb besteld. Heel fijn dat ik bij de proefdruk ook alle mogelijke soorten papier en enveloppen toegestuurd kreeg. De kaarten waren super snel binnen en werden heel leuk verpakt. Ik zou hier zeker nog eens kaarten ontwerpen en laten bestellen.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Bij de symbolen voor de kaarten zou het leuk zijn als sommige symbolen ook in spiegelbeeld zouden zijn zodat je bijvoorbeeld een symmetrische kaart zou kunnen maken.

Perfecte, snelle levering!

Klantvriendelijkheid en super service aan de telefoon!
Zeer snelle levering!

geen.

monique van riet

Goed, snel en duidelijk

duidelijkheid als je belt en met een probleempje zit, waarbij dan gezegd wordt mevrouw, wij kijken het altijd nog even na! super toch!

niet echt hoor misschien zeker voor de kaart die wij hadden wat meer keuze uit swirltjes ed bloemetjes verschillende..