Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Peeters Danielle

Snelle levering , correct ook ik had een aantal enveloppen te weinig gekregen even gebeld en de dag nadien had ik ze al in huis

Correcte levering , vriendelijke telefoniste

Henk Ceelen

Fijn bedrijf, eerlijke meedenkende mensen.

Hele goede afther sales.

Kwam per toeval op de website, erg gebruiksvriendelijk. Mooie kaartjes en snelle levering. Helemaal top en zeer tevreden

mooie kwaliteit kaart, snelle levering, gebruiksvriendelijke website

Kleinere verpakkingsmateriaal (megadoos voor ca 30 kaartjes met enveloppen

Nicole ter Voert

Super site voor het maken van uitnodigingen! Niet moeilijk, snel en keurig verpakt geleverd. Heel tevreden!!

Snelheid en netheid van het product!

Uploaden van de foto kostte even moeite, maar zelf mij uiteindelijk gelukt! ;-)

Prima service

Albert

Bestelling was prima, snel geleverd. Tip Top.

Goede kwaliteit

Ik was al aan het bestellen, maar wilde toch nog even de kaart bekijken. Dat gaat erg moeilijk. Volgens mij moet dat makkelijker kunnen

Gerrit van der Krol

Accuraat, snel en volgens onze wensen

snelheid

nee

Veel keuze, werkt eenvoudig en snel in huis

kan vanuit huis en veel keuze

Ik heb wel een controle gemist, bij een proefkaart twee testen door elkaar, en bij binnenkomst ontdekt dat er geen datum opstaat, dit zijn natuurlijk wel mijn eigen domme fouten maar toch handig... Ik heb wel een controle gemist, bij een proefkaart twee testen door elkaar, en bij binnenkomst ontdekt dat er geen datum opstaat, dit zijn natuurlijk wel mijn eigen domme fouten maar toch handig als de kaarten even gecontroleerd, worden

Fijn dat je op je eigen tempo een product kan maken. Je kan iedere keer je alles opslaan, wat het wel makkelijk maakt

Nienke

Fijne applicatie, snelle service maar mindere drukkwaliteit

Het gemak van de applicatie, ruime keuzes, mapje met verschillende soorten papier en kleuren bij proefdruk

De kwaliteit van het drukwerk vind ik iets minder. Grote vlakken kleur zijn een beetje vlekkerig. Afbeeldingen en tekst zijn wel scherp.

Reactie Fuif.nl:

Beste Nienke,
Dank je voor je review en hoge score!
Beste Nienke,
Dank je voor je review en hoge score!
Wat jammer dat de kaarten wat vlekkerig zijn gedrukt, dat is niet de bedoeling en klinkt als een drukfout. Sorry daarvoor! Onlangs hebben we contact met je opgenomen om te zien of je gratis nieuwe kaarten van ons wil ontvangen, maar helaas hebben we geen reactie gekregen. Mocht je hier toch in geïnteresseerd zijn dan horen we dat natuurlijk graag.
Hartelijke groet,
Marije - serviceteam Fuif.nl