Gemakkelijk veranderen en bestellen
erg duidelijk
Mooie duidelijke site, snelle en goede levering??
Ja
Goed, makkelijke site.
Kaartjes zijn makkelijk te maken en aan te passen.
Misschien ook de optie bieden om postzegels mee te bestellen (dit wordt bij Greetz ook gedaan).
Zeer positief over de service. Ik had een fout gemaakt in de lay-out van de bestelling. Fuif.nl was zo servicegericht dat ik 60% korting kreeg op de nieuwe bestelling met de juiste lay-out.
Mijn advies is om de gebruiker te waarschuwen voor het niet opslaan van een eigen gemaakt ontwerp. Op die manier voorkom je de fout die mij overkomen is. Een ander alternatief is om het ontwerp...
Een bedrijf met een hele goede service: duidelijk, snel en zeer klantvriendelijk!
Ze denken met de klant mee! Sturen namelijk bij het bestellen van een proefdruk ook een klein pakketje mee met daarin verschillende soorten papier, en verschillende kleuren enveloppen waar uit je...
Prima verzorgd. Binnen 1 dag had ik de uitnodigingen in huis.
Een eenvoudige en snelle service.
Veel keus in kaarten en soorten papier. Eenvoudig tekst te veranderen en foto te plaatsen in kaart. Snelle levering en kwaliteit kaarten was ook uitstekend. Kortom: top!
Prima site. Erg leuk en makkelijk om zelf een kaartje te ontwerpen!
Verzending ook prima en snel, met als verrassing slingers en ballonnen bij de bestelde kaartjes! Fun!
Veel symbols e.d. om het kaartje op te leuken. Makkelijk foto's te importeren.
Veel lettertypes
Ik vind de enveloppen redelijk duur. Maar goed, dat is ook optioneel, dus ook geen probleem als je ze niet neemt