Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Jeannine

Hele snelle levering. Super mooie kaart. Keurig verpakt met een leuke attentie. Gewoon super

Mooie afdruk kwaliteit
Goed verpakt

Wilma

Ik heb een voorbeeldkaart opgesteld. Kreeg ik snel thuis gestuurd met voorbeelden erbij. Heel leuk! Daarna de definitieve bestelling geplaatst. Ook geheel naar wens verstuurd met als extra's de... Ik heb een voorbeeldkaart opgesteld. Kreeg ik snel thuis gestuurd met voorbeelden erbij. Heel leuk! Daarna de definitieve bestelling geplaatst. Ook geheel naar wens verstuurd met als extra's de slingers e.d. Gewoon verrassend goed!!! Top!

alles top!

Astrid

Zeer snelle levering en alles keurig verzorgd!

Caroline

Hele snelle levering en de kaart ziet er super mooi uit! Je krijgt het geleverd in een mooie doos met als je de doos opent zie je gelijk bovenop de kaart en daaronder zijn de rest van de kaarten... Hele snelle levering en de kaart ziet er super mooi uit! Je krijgt het geleverd in een mooie doos met als je de doos opent zie je gelijk bovenop de kaart en daaronder zijn de rest van de kaarten heel netjes ingepakt. Het is een mooi pakketje. Ik was heel erg tevreden!

snelle levering

Annemarie

Prettige website, overzichtelijk. Duidelijke communicatie.

Onze bestelling was aantrekkelijk en met zorg verpakt. De verpakking was goed stevig en om de kaarten zat zacht papier ter bescherming. Super!
En je kan per stuk bestellen, dus geen verplichte...
En je kan per stuk bestellen, dus geen verplichte aankoop van 10, 20, etc.

Erik

Mooie en makkelijke site .en de kaarten zijn heel mooi en snel geleverd top?

Monique Wit

Snel en goed geregeld

Snelheid is een ijzersterk punt

Voor een leek is het best lastig om teksten aan te passen en een plattegrond op de achterkant had ik graag gewild, maar wist niet of dat kon en moest.

hebe

Mijn bestelling is naar alle tevredenheid verwerkt en levering was ook zoals aangegeven de volgende werkdag in huis.
De kaarten zagen er goed uit!!

Reezm

Heel eenvoudig zelf een geboortekaartje kunnen ontwerpen bij fuif.nl. Snelle service, goede kwaliteit papier en enveloppen en geen reclametoestanden op t kaartje. Precies wat we zochten!

Snelle service

Duidelijk, goede en snelle afwikkeling.

Zie bovenstaande punten.

Mogelijkheid om in de tekst per regel de grootte aan te passen.