Fuif.nl

9.8/10
9.6/10

Cauwe William

Mooie kaarten

Uitleg om kaart aan te passen

Reactie Fuif.nl:

Hallo William,
Hallo William,
Bedankt voor je bestelling kaarten bij FUIF.NL en je mooie review bij de Feedback Company. Wat fijn dat je blij bent met je mooie kaarten. Ik lees in de review dat je als verbeterpunt aangeeft: uitleg om kaarten aan te passen. Ik wil je graag laten weten dat je bij vragen over je ontwerp of bestelling altijd contact kunt opnemen met onze klantenservice. Dit kan per e-mail en per telefoon. In het weekend wordt je e-mail ook beantwoord.
Ik hoop je hiermee naar tevredenheid te hebben geïnformeerd en wens je veel plezier met je mooie kaartjes.
Wie weet tot ziens bij FUIF.NL
Jacqueline - Klantenservice
FUIF.NL

Ton

Meer dan goed. Echt geweldig.

De verpakking. De snelheid van levering. En de poster die wij er zomaar bjjkregen. Paste helemaal bij ons thema.

Ga zo door, wij vergeten jullie niet.

Geurie

Super! Proefdruk besteld, die gelijk volgende dag met voorbeeldjes van verschillende mogelijkheden van papier werd bezorgd. Hierdoor konden we een goede keuze maken. Kaarten zien er prachtig uit!

snelheid, kwaliteit en prijs

Maaike

Ik had nog nooit van fuif gehoord, totdat ik een uitnodiging nodig had voor mijn 21-diner.

Groot aanbod, fijn dat je voorbeelden hebt die je naar eigen smaak kan aanpassen.
Heel fijn dat ik bij de proefversie een setje kreeg met alle verschillende kaart papiersoorten. Zo was het kiezen een stuk makkelijker.

Top

Niks ga zo door

Riet van Wijk

Het was een erg fijn met fuif te werken

een proefdruk is erg prettig

zou niet weten

Kar

Kwaliteit

G. Brunekreeft

Makkelijk in gebruik, snelle levering, nette levering.

Snelle bezorging en zeer nette verpakking!

Nee hebben we niet?

Angela

Hele goede service. Een bericht gestuurd om mee te denken om extra kaart bij te voegen voor daggasten van mijn bruiloft. Kreeg direct reactie.

Reactie snelheid top. Snelle levering.

ligtenberg

Super tevreden

Mooie kaarten en uitnodigingen

Dat de mensen nog iets meer kunnen veranderen aan de voorkant/ binnenkant etc...Dingen in kunnen voegen bijv.

Reactie Fuif.nl:

Beste,
Bedankt voor je mooie review bij de Feedback Company.
Ik zie dat je als verbeterpunt aangeeft dat je meer zou willen, kunnen toevoegen.
Als je in je kaartje in je eigen account...
Beste,
Bedankt voor je mooie review bij de Feedback Company.
Als je in je kaartje in je eigen account kiest voor "afbeeldingen en versieringen" dan kun je daar "eigen" afbeeldingen toevoegen.
Als je vragen hebt over je kaartje en/of een je bestelling dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ik help je graag!
Fijne dag verder.
Hartelijke groet,