Fuif.nl is een overzichtelijke site, snel en je kunt zelf alle informatie netjes in een voorbereid format vermelden. gewoon erg goed.
Bestelgemak, snelheid en service en goed meedenken als je de mensen aan de telefoon hebt.
Geen verbeterpunten, alles ging perfect
Uitstekende service en kwaliteit!
Leveren kwaliteit!
Uitstekend
Foutje word recht gezet, tekst wordt aangepast ! Toppy
Goed bezig
Levering op tijd. Goed verzorgd.
Lees reactie bij verbeterpunten.
Jammer dat ik na 3 keer de verkeerde kleur enveloppen heb gehad eindelijk pas de goede( bestelde kleur kreeg.
Hierdoor heb ik mijn uitnodigingen uiteindelijk een week later dan gepland pas...
Prima bedrijf! Handig dat je zo’n proefdruk kan bestellen!
Prima, op een makkelijke manier mijn eigen ontwerp kaart gemaakt, met verschillende foto's. Kwaliteit van de kaart is erg mooi.
Je kunt redelijk makkelijk een eigen ontwerp maken
Snelle levering, snel een reactie terug bij vragen, mooie en kwalitatief goede trouwfeest kaarten en dat voor een goede prijs. Bedankt!
Mijn ervaring met uw bedrijf was positief.
Ik heb een opmerking : ik heb eerst een proefdruk besteld , dit was goed, maar i.v.m de afmeting had ik nogal wat twijfels, dus heb ik een tweede...
Ja, snelle levering.
Zie boven mijn beschrijving.
Reactie Fuif.nl:
Goedenavond,
Hartelijk dank voor je bestelling bij FUIF.NL en je mooie review.
Ik zal de feedback over de proefdruk en dan vooral betreffende het 2e sample setje,
doorsturen naar de...