Proefdruk met lage kosten was een pre om tot een eindoordeel over uitvoering en bestelling te komen. Bestelling snel
geleverd, zonder problemen.
Bestelling snel geleverd, zonder problemen.
Wij zijn heel tevreden is allemaal goed gegaan super snel
Geen négatieve punten.
Jazeker. Ik had een verkeerde order geplaatst. Femke, een medewerkster van Fuif heeft dadelijk het nodige gedaan om de order niet te laten uitvoeren en de daarop volgende dag stond het betaalde...
De manier om een bestelling over te dragen naar het winkelmandje is wel wat zoeken.
Eerste bestelling. Nieuw bedrijf? Verrassend veel keuze en mogelijkheden om een kaart persoonlijk te maken
Zoveel mogelijkheden maakt het makkelijk een goede keuze te maken. En de reacties van de ontvangers van de uitnodiging waren super.
Enige minpuntje dat je geen adreslijst kon toevoegen zodat de adressen gedrukt kunnen worden op de enveloppen
Snelle levering. Kaarten zien er top uit. Alleen het stickervel om de enveloppen mee te sluiten is een beetje gekreukeld.
Ik had geen ervaring met jullie bedrijf. Ik heb Fuif op internet benaderd en de site ziet er bijzonder goed uit.
Bestelling gedaan van uitnodigingskaarten van 50 jarig huwelijk.
Voor...
Het gemak van van uitzoeken, samenstellen van de uitnodigingskaart en betaling mogelijkheden.
Vriendelijkheid en behulpzaamheid van de medewerkers.
Geen, is bij jullie niet van toepassing
Hier onze uitnodigingen besteld voor onze bruiloft. Zeer tevreden over de kwaliteit, service en snelheid waarmee alles was afgehandeld.
Erg prettig dat bij de proefdruk samples zaten van de diverse soorten papier waarop ze kunnen drukken. Dit heeft ons zeker geholpen om de juiste keuze te maken.
Makkelijk te benaderen, je kunt je kaart zelf schrijven en indelen zoals je wilt. Snelle levering.
Keuze en snelheid van leveren.
Meer mogelijkheden om vakken te maken. Ik heb dat nu gedaan door bestaande vakken te kopiëren en aan te passen. Jammer dat ik in een vak niet verschillende lettertypes kon gebruiken.