Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Jenny

Heel makkelijk een kaart te maken en supersnelle levering! Ik ben heel erg tevreden:)

Wim Zijlstra

Proefdruk met lage kosten was een pre om tot een eindoordeel over uitvoering en bestelling te komen. Bestelling snel
geleverd, zonder problemen.

Bestelling snel geleverd, zonder problemen.

D. in'tVeld.

Wij zijn heel tevreden is allemaal goed gegaan super snel

Camiel Hayen

Geen négatieve punten.

Jazeker. Ik had een verkeerde order geplaatst. Femke, een medewerkster van Fuif heeft dadelijk het nodige gedaan om de order niet te laten uitvoeren en de daarop volgende dag stond het betaalde... Jazeker. Ik had een verkeerde order geplaatst. Femke, een medewerkster van Fuif heeft dadelijk het nodige gedaan om de order niet te laten uitvoeren en de daarop volgende dag stond het betaalde bedrag terug op mijn rekening.

De manier om een bestelling over te dragen naar het winkelmandje is wel wat zoeken.

Eerste bestelling. Nieuw bedrijf? Verrassend veel keuze en mogelijkheden om een kaart persoonlijk te maken

Zoveel mogelijkheden maakt het makkelijk een goede keuze te maken. En de reacties van de ontvangers van de uitnodiging waren super.

Enige minpuntje dat je geen adreslijst kon toevoegen zodat de adressen gedrukt kunnen worden op de enveloppen

Marijke Brands

Snelle levering. Kaarten zien er top uit. Alleen het stickervel om de enveloppen mee te sluiten is een beetje gekreukeld.

D. Nijp

Ik had geen ervaring met jullie bedrijf. Ik heb Fuif op internet benaderd en de site ziet er bijzonder goed uit.
Bestelling gedaan van uitnodigingskaarten van 50 jarig huwelijk.
Voor...
Bestelling gedaan van uitnodigingskaarten van 50 jarig huwelijk.
Voor informatie heb ik 2 maal gebeld en werd heel vriendelijk en behulpzaam geholpen.
Proef exemplaar ontvangen, deze zag er heel erg goed uit en heb vervolgens een bestelling van de kaarten gedaan.
Na de bestelling werd zeer snel de volgende dag de uitnodigingskaarten bezorgd. Ze waren heel goed verpakt.
We zijn blij dat we bij jullie de uitnodigingskaarten besteld hebben. We zullen zeker in onze familie en vriendenkring jullie aanbevelen.

Het gemak van van uitzoeken, samenstellen van de uitnodigingskaart en betaling mogelijkheden.
Vriendelijkheid en behulpzaamheid van de medewerkers.

Geen, is bij jullie niet van toepassing

Hier onze uitnodigingen besteld voor onze bruiloft. Zeer tevreden over de kwaliteit, service en snelheid waarmee alles was afgehandeld.

Erg prettig dat bij de proefdruk samples zaten van de diverse soorten papier waarop ze kunnen drukken. Dit heeft ons zeker geholpen om de juiste keuze te maken.

José

Makkelijk te benaderen, je kunt je kaart zelf schrijven en indelen zoals je wilt. Snelle levering.

Keuze en snelheid van leveren.

Meer mogelijkheden om vakken te maken. Ik heb dat nu gedaan door bestaande vakken te kopiëren en aan te passen. Jammer dat ik in een vak niet verschillende lettertypes kon gebruiken.

Albert Vermunt

Geweldige service !!