Prosman

Duurde 4 dagen voordat geleverd was, terwijl gezegd wordt dat je het de volgende dag in huis hebt.

Sneller leveren

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Beste Klant,
Beste Klant,
Wij begrijpen dat het teleurstellend is, als een bestelling niet op de gewenste leverdatum van 08/09 word bezorgd. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen op tijd te leveren. Echter kunnen wij dit niet 100% garanderen, omdat wij gebruik maken van de diensten van een externe vervoerder. Wij zien aan uw track en trace nummer dat u het pakket helaas op 09/09 is aangeboden. Onze excuses voor het ongemak.

Romina

Duidelijk informatie makkelijk te vinden. Snel ingeleverd en precies wat ik had besteld.

Geen punten om te verbeteren.

cobben

M cobben

goed

K. Wiering

Prima! Makkelijk bestellen, betalen en snelle levering.

Joep

Het was een goede service

verzendkosten goedkoper maken

Sara de Cock

Een prima ervaring! Snelle bezorging, goed verpakt en alles compleet. Kon niet beter.

Bij de bestelling dacht ik dat er ook een kruis bij de paters bij hoorde, vanwege het plusteken. Wellicht een vergissing mijnerzijds.

Jan Hofland

Top bedrijf..!
Zeer leuke artikelen voor een goede prijs en snelle levering..!

Geen verbeterpunten

Onderdijk

Zeer snelle levering van de bestelling.

Kees

Super, snelle service.

Marcel

Niets op aan te merken, alles in orde.

Klein puntje; doe een opblaasrietje bij de folieballonnen die je zelf op moet blazen.