Ingrid Heuts

IngeB

Leuk assortiment, gemak bij bestellen, goed gecommuniceerd, snel geleverd

prima

Marja

Snelle levering van de artikelen

Selles

Super, wanneer ik weer iets nodig heb zal ik zeker hier bestellen

Paul

Superfijn bedrijf. Een probleempje met mijn bestelling hebben ze snel en goed opgelost. Complimenten!!

Ga zo door!

Lidwien van Uem

Prima producten

ik weet geen verbeterpunten

Sheila

Product voldoet aan de verwachting

K.

Het artikel is geleverd zoals besteld.
Het artikel is geleverd zoals besteld.
De bestelling zou volgens de bevestigingsmail de volgende werkdag geleverd worden. Levering volgde echter na 2 werkdagen. Hier moet je rekening mee houden als je snel een artikel nodig hebt.
Ikzelf had al met eventuele vertraging rekening gehouden.

Bestelling leveren zoals afgesproken in de bevestigingsmail. Je betaalt niet voor niets € 4,99 verzendkosten.
Of meld op de website of in de bevestigingsmail de juiste leveringsdatum. Dit voorkomt ergernis als het artikel een dag later dan afgesproken geleverd wordt.

groulde

Zeer slecht krijgt niet wat ze beloofd hebben

Betere producten

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Beste Groulde,
Beste Groulde,
Wat vervelend dat u een minder leuke ervaring heeft met uw bestelling. Wij zien dat u een retour aanvraag heeft gedaan, omdat het bestelde T-shirt te klein bleek te zijn. Wij hebben u een e-mail verzonden.
Fun en Feest klantenservice.

Noorland

In de verpakking zaten 2 stikkers zonder achterkant.
Kan ze dus niet gebruiken

Netter met het verpakken om gaan

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Beste Noorland,
Wat vervelend dat de stickers niet gebruikt konden worden. Wij hebben u een e-mail verzonden om tot een passende oplossing te kunnen komen.
Fun...
Beste Noorland,