Vriendelijk personeel en hulpvaardig.. Prima service en bestellingen worden goed aangeleverd en verpakt
P.J.
Een hele rit gemaakt om de tafels op te halen. Thuis bleek één van de glazen bladen kapot te zijn. Dit moet bekend zijn geweest want het kapotte onderdeel zat in papier verpakt in de doos. De doos...Een hele rit gemaakt om de tafels op te halen. Thuis bleek één van de glazen bladen kapot te zijn. Dit moet bekend zijn geweest want het kapotte onderdeel zat in papier verpakt in de doos. De doos was bovendien bij de sluiting zeer rafelig en met veel plakband weer vast gezet. Een slechte zaak en nu maar wachten tot er een andere tafel geleverd wordt.
paula
Wij hebben een tv meubel gekocht online. Afgezien dat ik toch een beetje baal dat ik meubel niet in echt had gezien (zou ik dan nooit gekocht hebben), ontbrak er een onderdeel. Direct hierover...Wij hebben een tv meubel gekocht online. Afgezien dat ik toch een beetje baal dat ik meubel niet in echt had gezien (zou ik dan nooit gekocht hebben), ontbrak er een onderdeel. Direct hierover gemaild maar nu een week later nog geen antwoord en één onafgebouwde kast in woonkamer.
Wendy
Levering van het door ons gekochte bureau zou beetje vertraging kunnen oplopen. Daarover werd niet alleen netjes gecommuniceerd, er werd ook een kleine korting als tegemoetkoming voorgesteld. Een...Levering van het door ons gekochte bureau zou beetje vertraging kunnen oplopen. Daarover werd niet alleen netjes gecommuniceerd, er werd ook een kleine korting als tegemoetkoming voorgesteld. Een door ons geapprecieerde geste. Uiteindelijk in het bureau perfect binnen de verwachte levertermijn bezorgd. Een fijne verrassing dus, wij zijn tevreden van het product én de service.
Koper
Ik heb na lang zoeken twee sets kledinghangers besteld voor in de gang. Ik kreeg van Furnea direct de bevestiging en ook de bevestiging (dezelfde dag nog) dat ze hangers hadden overgedragen aan DPD....Ik heb na lang zoeken twee sets kledinghangers besteld voor in de gang. Ik kreeg van Furnea direct de bevestiging en ook de bevestiging (dezelfde dag nog) dat ze hangers hadden overgedragen aan DPD. De spullen werden door DPD geleverd, maar de doos was beschadigd. Gelukkig had Furnea de hangers individueel super netjes en zorgvuldig ingepakt, dus is er geen schade ontstaan. De hangers zijn prachtig en ik kan Furnea van harte aanbevelen. De bezorgdienst doet de kwaliteit van Furnea helaas geen recht.
Martha
Ik heb voor het eerst bij Furnea besteld en mijn ervaring was erg prettig! Goede communicatie over de zending en snel en goed reactie op mijn vragen.
Kees
Na lang zoeken op internet naar een computerbureau deze uiteindelijk besteld bij Furnea. Uitgebreide collectie met concurerende prijzen. Berichtgeving mbt leverinng erg goed en up to date. Tevreden...Na lang zoeken op internet naar een computerbureau deze uiteindelijk besteld bij Furnea. Uitgebreide collectie met concurerende prijzen. Berichtgeving mbt leverinng erg goed en up to date. Tevreden :-)
Frits
Mooi meubel, stevig plaatmateriaal en eenvoudig in elkaar te zetten. De levertijd was lang, maar het wachten waard.
Hannie
Na wat vragen te hebben gebeld. Fijn persoonlijk contact en advies. Bezorging volgens planning. En pakket heel thuis ontvangen. Tevreden met aankoop.
A
Ik heb een vloerkleed besteld en ontvangen, het ziet er heel mooi uit ! Nu hoop ik , dat het ook lange tijd heel mooi zal blijven…..