Furnea

Melissa

De onderdelen van mijn eetstoelen zijn beschadigd geleverd. Toen ik Furnea hierover heb gecontacteerd konden zij de beschadigingen in eerste instantie niet waarnemen terwijl de beschadigingen... De onderdelen van mijn eetstoelen zijn beschadigd geleverd. Toen ik Furnea hierover heb gecontacteerd konden zij de beschadigingen in eerste instantie niet waarnemen terwijl de beschadigingen duidelijk zichtbaar zijn. Uiteindelijk is gezegd dat zij de beschadigde onderdelen zouden nazenden. Ik wacht nog steeds op deze onderdelen.

Conny

Mijn levering was later dan voorzien, maar dit was enkel te wijten aan Corona, dus alle respect. Ook goede opvolging nadien om te vragen of alles goed verlopen was.

Mariska

Levering was wel snel daar niks op aan te merken.

Silveer

Meegeleverde uitleg was volledig en goed overzichtelijk.

Wendy

Mooie meubels die perfect passen bij mijn laminaat. Levering duurt wel lang, veel lijmresten en een kras op de meubel dat op lijmresten leek . Retourneren kan niet omdat het product al gemonteerd is.

Eefke

Een salontafel besteld, deze viel uiteindelijk toch tegen. De tafel kon gratis retour, erg fijn.

Anja

Levering duurde iets langer dan ik gehoopt had maar de service bij afhalen in de showroom was uitstekend

Ingrid

De tafel was netjes verpakt. De tafel voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ik ben er heel blij mee. Het hout heeft een mooi patroon en het design is strak en modern.

Elisabeth

Furnea is een mooie online meubelwinkel met toffe meubels daar vond ik mijn dressoir van mangohout ben er erg blij mee. Wij hebben gekozen voor een gespreide betaling zonder dat je rente hoeft te... Furnea is een mooie online meubelwinkel met toffe meubels daar vond ik mijn dressoir van mangohout ben er erg blij mee. Wij hebben gekozen voor een gespreide betaling zonder dat je rente hoeft te betalen dat vindt ik heel bijzonder. Ik zou zeker vaker shoppen op deze website wanneer ik weer wat nodig heb.