Snelle levering. Kwalitatief goede spullen. Mooi afgewerkt. goed verpakt, zodat geen transportschade kan ontstaan. Goede prijs.
Jerry
Voor ruim €400,- had ik wel meer dan Ikea kwaliteit verwacht voor een schoenenkastje
Corry
Regelmatig mail over het te leveren bed
Patrick
Tevreden
Frank
De chatfunctie op de website geeft de mogelijkheid extra info te krijgen over producten, services etc.
Ton
Op de foto was door mij niet goed te zien dat het bijzettafeltje ovaal was. Er werden wel twee maten aangegeven, Mijn vrouw en ik dachten echter dat de ene maat het blad en de andere maat het...Op de foto was door mij niet goed te zien dat het bijzettafeltje ovaal was. Er werden wel twee maten aangegeven, Mijn vrouw en ik dachten echter dat de ene maat het blad en de andere maat het onderstel betrof. Al met al dus wat kleiner dan bedoeld, maar toch leuk
Ans
Er was een levering misverstand masr dat is keurig opgelost
Remco
Prima communicatie en service. Kast moest nog in elkaar gezet worden wat nog 150 euro kostte Excl reiskosten. Uiteindelijk compleet gebracht maar deurtjes En laatjes zaten er niet helemaal recht in....Prima communicatie en service. Kast moest nog in elkaar gezet worden wat nog 150 euro kostte Excl reiskosten. Uiteindelijk compleet gebracht maar deurtjes En laatjes zaten er niet helemaal recht in. Vriendelijk jongens dat wel. Jammer van de deurtjes die ik zelf niet volledig recht krijg helaas.
Cora
Stoelpoot van onze eetkamerstoel was afgebroken. Na contact te hebben gehad is het incident doorgestuurd naar de fabrikant, met het verzoek om hun op de hoogte te houden of alles goed verliep. De...Stoelpoot van onze eetkamerstoel was afgebroken. Na contact te hebben gehad is het incident doorgestuurd naar de fabrikant, met het verzoek om hun op de hoogte te houden of alles goed verliep. De stoelpoot inmiddels ontvangen en wij kunnen weer genieten van onze stoel. Super dat ze zo betrokken zijn en op de hoogte gehouden willen worden! Top service!
Paul
Net als de eerste aankoop was ook deze keer alles correct en op tijd in huis. Dank.