Goedkoop tapijt besteld. Ziet er prima uit en was snel geleverd. Aanrader.
Petrus
Productinformatie is op de website zeer duidelijk en transparant. Zeer goed en vakkundig verpakt.
Erwin
Snelle levering, nette prijs en uitstekende kwaliteit, zeer tevreden
Will
Ten eerste 3 x een mail en vraag om te beoordelen. Ik voel me hier niet vrij in om nee te zeggen. Bewust een Nederlands bedrijf uit gezocht. De informatie van bezorging en de tekening en uitleg van...Ten eerste 3 x een mail en vraag om te beoordelen. Ik voel me hier niet vrij in om nee te zeggen. Bewust een Nederlands bedrijf uit gezocht. De informatie van bezorging en de tekening en uitleg van de kast alles in het duitse taal en ik ken geen duits. Heel vervevelend dit wordt niet vermeld bij het kopen van de kast. Want ook telefonisch aardig contact in het Nederlands. Graag vermelding hiervan bij plaatsen van de kast online. Bestelling is goed gegaan en gebracht tot aan de deur.
sachin
Heb een mooie dvd kast besteld helemaal top !!! Bij aankomst was 1 onderdeel kapot Gemaild en paar dagen later meteen een nieuwe onderdeel voor mn kast .. super geholpen zonder tegenwerking... Ga...Heb een mooie dvd kast besteld helemaal top !!! Bij aankomst was 1 onderdeel kapot Gemaild en paar dagen later meteen een nieuwe onderdeel voor mn kast .. super geholpen zonder tegenwerking... Ga zeker nog een kast hier bestellen
Jvcsittard
Ik zit nu al een week te wachten op de goede en verkeerde geleverde onderdelen voor het nieuwe tv meubel. Ik kan het meubel nog steeds niet elkaar zetten en gebruiken. Zeer slechte en onduidelijke...Ik zit nu al een week te wachten op de goede en verkeerde geleverde onderdelen voor het nieuwe tv meubel. Ik kan het meubel nog steeds niet elkaar zetten en gebruiken. Zeer slechte en onduidelijke communicatie hierover. Geen of onduidelijke antwoorden op mijn mails. Ik weet nog steeds niet wanneer de onderdelen worden geleverd.
Rita
Jammer dat niet alle gaatjes waren voorgeboord !
Anil
Je kan ook in 3 termijnen betalen rentevrij
V.H.
Het tv meubel is mooi en van goede kwaliteit. Monteren kostte wel wat tijd. Grootste minpunt: bezorging was 's avonds laat (22:35), veel later dan aan ons was doorgegeven.