Onze eerste aankoop bij Furnea was meteen OK. Gezien de omstandigheden relatief snelle levering, waarbij opviel hoe zorgvuldig het meubel was ingepakt, prima!
Ed
Keurig op tijd geleverd en gewoon goed degelijk product
Dave
Slecht op de hoogte gehouden vanaf bestelmoment tot levering.(;+/-2weken) Na levering verder prima. Kwaliteit goed.
Michel
Belangrijkste is het nastreven van de manier van werken en dat doen jullie. Als je iets wilt weten over je verzending dat kunnen jullie hier direct antwoord op geven en dat is al een heel belangrijk...Belangrijkste is het nastreven van de manier van werken en dat doen jullie. Als je iets wilt weten over je verzending dat kunnen jullie hier direct antwoord op geven en dat is al een heel belangrijk punt. Verder moet de lamp nog gehangen worden dus daar kan ik op dit moment nog niet veel over zeggen maar het ziet er goed uit.
Sirt
Via BOL.com heb ik een keus gemaakt voor een bepaald type bureau en toen zag ik dat dit geleverd werd door Furnea. Dus hun site bezocht en toen kon ik hetzelfde bureau aankopen voor 10 euro minder....Via BOL.com heb ik een keus gemaakt voor een bepaald type bureau en toen zag ik dat dit geleverd werd door Furnea. Dus hun site bezocht en toen kon ik hetzelfde bureau aankopen voor 10 euro minder. Bovendien kreeg ik ook nog eens een welkomst geschenk van 7:50 omdat ik een nieuwe klant was. Bureau werd gratis aan huyis geleverd.
klare
Meubel kwam helemaal beschadigd toe.
Mechteld
Door Corona crisis late levering, maar wel steeds mogelijkheid te annuleren. Uiteindelijk mooi bureau ontvangen van goede transporteur.
Dennis
Prima website, levertijd zou ca. 2 weken zijn, maar na een dag werd ik al gebeld om een leverafspraak te maken. Minpuntje was, dat de afspraak was, dat de kast op maandag geleverd zou worden, maar...Prima website, levertijd zou ca. 2 weken zijn, maar na een dag werd ik al gebeld om een leverafspraak te maken. Minpuntje was, dat de afspraak was, dat de kast op maandag geleverd zou worden, maar dat dit zonder verder overleg dinsdag werd. Gelukkig was er toen ook iemand thuis. De juiste kast is in prima toestand geleverd.
Glenn
Bestelling zeer vlug ontvangen 5 dagen eerste pakket, 7 dagen tweede pakket, zeer mooie kwaliteit dennenhout gelakt in grijze afwasbare tint, prima doe zo voor Furnea.nl !!!!
Diana
Goede ervaring goed geholpen per mail. Netjes bezorgd niks beschadigd mooi kastje