Furnea

Nathalie

Wederom door Fred weer zeer netjes em snel geholpen.

Johan

Goede kwaliteit en gemakkelijk te monteren.

harry

Goede en snelle levering.

Sandra

Het was vlug geleverd

Frances

Snel geleverd, kastjes zijn prima kwaliteit

Raoul

Ik ben blij dat we voor deze bank gekozen hebben: de Davidi Design Tanner Eetkamer bank. Wat een aanrader. Comfortabel en hij staat prachtig bij onze houten eettafel.

Nadine

We hebben onze goederen besteld op 1/11, de goederen zijn betaald op 26/11. Op 1/11 , werd er gezegd : 4 à 6 weken Op een mail op 28/11 zegt Furnea 4 à 6 weken. December, 4 weken verder, hadden we... We hebben onze goederen besteld op 1/11, de goederen zijn betaald op 26/11. Op 1/11 , werd er gezegd : 4 à 6 weken Op een mail op 28/11 zegt Furnea 4 à 6 weken. December, 4 weken verder, hadden we nog altijd niets. Dit is was normaal gezien een kerstgeschenk. Dan door ons reclameren krijgen we een mail dat onze goederen er zullen zijn voor half februari, en 5% terugbetaling. Uiteindelijk geleverd beginmaart!!! Dus 4 maanden na de bestelling ( 01/11/2019) en betaling via jullie website( 26/11/2019) eindelijk de 2 bestelde tafeltjes ontvangen. Naast het feit dat de initieel beloofde levertermijn overschreden werd, beloofd na 4 à 6 weken, blijkt nu ook dat 1 van de 2 tafeltjes zwaar beschadigd is. Het vervangen van de tafel is wel na een ' stevige mail' na 5 dagen vervangen. Dan ging het wel snel.

W.J.M.

Na melding van schade aan het meubel is het onderdeel snel vervangen en bij mijn thuis adfgeleverd. Dit ondanks de corona situatie.

erik

2 Salontafels besteld als set , maar kregen er maar 1 geleverd ( het staat als set op de site ) dus dat vonden we wel raar . Na gebeld en gemaild te hebben kwam de andere tafel een week later !! Op... 2 Salontafels besteld als set , maar kregen er maar 1 geleverd ( het staat als set op de site ) dus dat vonden we wel raar . Na gebeld en gemaild te hebben kwam de andere tafel een week later !! Op de site staat alles direct leverbaar ( dit vonden wij wel een beetje raar)

Yvette

Mooie meubels gekocht via deze site. Hoef bedrag niet in 1 keer te betalen, kan in 3 termijnen. Service is ook goed.