Vloerkleed besteld en werd zoals vermeld bij de bestelling na 14 dagen netjes bij ons afgeleverd.
Wil
Wij zijn zeer klantgericht, -vriendelijk en snel geholpen. Een wat duurder bureau, maar dat zie je er dan ook echt vanaf! Topkwaliteit! Furnea is zeker aan te bevelen.
Elvan
Een tijdje geleden een vloerkleed besteld. Snelle levering en de vloerkleed doet echt naar mijn verwachtingen.
Antje
De door bestelde salontafel was prachtig! Alleen was het misschien een showmodel geweest waar een schoonmaker iets te driftig op gepoetst had. Allemaal kleine krasje op het bovenblad. Mail gestuurd...De door bestelde salontafel was prachtig! Alleen was het misschien een showmodel geweest waar een schoonmaker iets te driftig op gepoetst had. Allemaal kleine krasje op het bovenblad. Mail gestuurd en whatsapp contact gehad. Er werd zeer snel en supervriendelijk gereageerd. We hebben dezelfde week nog een nieuw bovenblad gekregen. Heel fijn allemaal.
Treva
Uorde kwaliteit goede service snelke kevering
eric
Zag een mooi bureaustoeltje: Jual Furnishings San Francisco Bureaustoel Eiken. Op site werd niet duidelijk of de stoel kon kantelen. Op een mail naar Furnea kwam vlot het antwoord dat dit niet kon....Zag een mooi bureaustoeltje: Jual Furnishings San Francisco Bureaustoel Eiken. Op site werd niet duidelijk of de stoel kon kantelen. Op een mail naar Furnea kwam vlot het antwoord dat dit niet kon. Op de tegenvraag wat de dikke knop aan de voorzijde onder de zitting deed, kwam geen antwoord. Omdat ik het model zo mooi vond, ben ik op de Engelse site van de producent JUAL terechtgekomen waar direct (extra plaatje!) duidelijk werd dat de stoel de gewenste kanteling naar achter kon maken. Bestellen heb ik bij Furnea gedaan ivm garantie in NL enz. Dit liep heel vlot. TNT levering wat gecompliceerd met diverse niet nagekomen afspraken en beloftes. Het stoeltje is mooi, kantelt en zit conform verwachting.
T
2 dezelfde lampen besteld. Waren volgens site op voorraad. Zouden binnen 1 a 2 dagen worden bezorgd. Niet dus. Na 3 werkdagen gebeld. Kreeg te horen dat er maar 1 op voorraad was en de andere zou...2 dezelfde lampen besteld. Waren volgens site op voorraad. Zouden binnen 1 a 2 dagen worden bezorgd. Niet dus. Na 3 werkdagen gebeld. Kreeg te horen dat er maar 1 op voorraad was en de andere zou over 4 werkdagen binnen komen. Jammer dat ze dit niet hebben gecommuniceerd. Dan de bezorging door dpd. Te gek voor woorden. Als ze 2 pakketten aangeboden krijgen worden deze niet tegelijk maar apart geleverd. Zoek een efficiënte en milieu vriendelijke bezorgdienst!!!
Johan
Je wordt hoe op de hoogte tijdens het hele proces. Ben zeer te vreden.
Giel
Fijne ervaring, levering volgens afspraak.
C
Onze kast is keurig op tijd geleverd, makkelijk in elkaar te zetten en super mooi en stevig!