Het bestellen was eenvoudig wel minder dat ik langer moest wachten ruim 2 weken. Maar wachten beloond ben helemaal weg van mijn hoogglans eettafel. Ook de bezorgster was vriendelijk en netjes op tijd!
Henk
Nadat tijdens het transport een plank van het computermeubel stuk was gegaan is er erg snel en zonder kosten een nieuwe plank bezorgd. uitstekende service van deze super vriendelijke mensen!
H
Duidelijke informatievoorziening over je bestelling en de status hiervan. Goede klantenservice je krijgt gelijk een reactie via mail. Goede afhandeling en service van het bedrijf.
Ellen
Keurige website en bestelling en levering dik in orde!
Ann
Heb wel 5 weken langer moeten wachten dan voorzien maar de kast is het wachten waard. Krijg alleen maar positieve reacties op de kast
Mary
Materiaal van de tv Kast is mooi en apart. Levertijd duurde alleen langer, dan wat ze hadden op gegeven.
kati
Na contact te hebben gehad is alles correct afgehandeld geworden . Een weekje later hebben we zonder problemen een nieuwe ontvangen.top !
willy
Verkeerd artkel geleverd,dan moet klant ook nog de poespas uitvoeren om het verkeerd geleverde artikel weer zelf terug te zenden wel een pluimpje voor medewerker Fred
Sjef
De bestelling zou na 5 werkdagen geleverd worden. Na 3 werkdagen stond plotseling TNTPost voor de deur, met het pakket. Lekker snel, maar ik wist van niks, gelukkig was ik thuis. Na 5 werkdagen...De bestelling zou na 5 werkdagen geleverd worden. Na 3 werkdagen stond plotseling TNTPost voor de deur, met het pakket. Lekker snel, maar ik wist van niks, gelukkig was ik thuis. Na 5 werkdagen kreeg ik van Furnea een bericht dat mijn bestelling over 2 werkdagen zou worden bezorgd. Direct gemaild dat ik mijn bestelling al binnen had. Furnea maakt excuses, en geeft aan dat er 2 orders door elkaar zijn gehaald. Na 4 uur krijg ik van Furnea het bericht dat mijn bestelling hun magazijn heeft verlaten! Weer gemaild, en krijg te horen dat dit automatisch de mededeling is, als de order uit het systeem van Furnea wordt gehaald. Kan dit niet beter worden gecommuniceerd naar de klant, Furnea?
Kevin
Verschillende producten besteld en prima levering en goede kwaliteit