Furnea

Jolanda

Wij hadden een kinder bureau besteld voor onze dochter haar verjaardag. Levertijd stond tijdens bestellen op 1-2 leverweken. Na het bestellen stond deze op 4-6 weken. Meteen gebeld, werd aangegeven... Wij hadden een kinder bureau besteld voor onze dochter haar verjaardag. Levertijd stond tijdens bestellen op 1-2 leverweken. Na het bestellen stond deze op 4-6 weken. Meteen gebeld, werd aangegeven dat het 4-6 weken was. Wel gevraagd of het zou lukken om het te leveren na 4 weken. Uiteraard niet gelukt. Hebben bijna 8 weken moeten wachten op onze bestelling! (Later op hun site weer een levertijd gezien van 1-2) werd door hun aangeven dat het niet kon. Mail werd wel snel beantwoord. Bureau zag er gelukkig goed uit. Maar wij zouden hier niet nog een keer iets bestellen.

Daisy

Via Bol.com heb ik een lamp gekocht, welke werd geleverd door Furnea, een partner van Bol.com. De lamp was sneller in huis dan in 1e instantie gecommuniceerd was. De lamp vertoonde een klein defect... Via Bol.com heb ik een lamp gekocht, welke werd geleverd door Furnea, een partner van Bol.com. De lamp was sneller in huis dan in 1e instantie gecommuniceerd was. De lamp vertoonde een klein defect (stukje plastic kapot). Ik hen contact opgenomen met Bol.com, die mij naar Furnea doorverwezen. Contact opgenomen met Furnea, uitgelegd wat er aan de hand was. Ik had een snelle reactie en een klantvriendelijke reactie: ik kon kiezen tussen een deel van het aankoopbedrag retour of vervanging van defecte onderdeel. Ik koos voor dat laatste. Uiteindelijk heb ik een heel nieuwe lamp ontvangen, ipv enkel vervangen van kapotte deel. Dit ging allemaal erg soepel en de nieuwe lamp was snel in huis. Klantenservice Furnea reageerde elke keer snel en oplossingsgericht, andere klantenservices kunnen daar een voorbeeld aan nemen.

À.

Bij het uitpakken van de onderdelen op het vloerkleed waren er 2 beschadigd. Foto's genomen en meteen een email gestuurd naar blij@furnea.nl Binnen 3 dagen had ik de nieuwe onderdelen al per post in... Bij het uitpakken van de onderdelen op het vloerkleed waren er 2 beschadigd. Foto's genomen en meteen een email gestuurd naar blij@furnea.nl Binnen 3 dagen had ik de nieuwe onderdelen al per post in huis. Fantastisch!! Wat een snelle service!! De oude onderdelen hoefde ik niet terug te sturen... Bij Furneawil ik dus vaker kopen..... Anneke

A.

Zie hierboven, niets toe te voegen

A.

Bureaus zien er echt goed en kwalitatief uit. Wij zijn er heel blij mee.

Bina

Nou wat hebben ze snel geleverd, ja was beschadiging. en zo super hersteld. Weet je superieur bedrijf mijn elvisstoelen gaan er ook besteld worden super thnxxxxxxxx Bina van der Molen

Lian

Nadat we online iets hadden uitgezocht, toch even naar de fysieke showroom geweest. Goede ontvangst. Gelukkig stond het tv meubel in de showroom en konden we het zelfbouwpakket meteen meenemen. Heel... Nadat we online iets hadden uitgezocht, toch even naar de fysieke showroom geweest. Goede ontvangst. Gelukkig stond het tv meubel in de showroom en konden we het zelfbouwpakket meteen meenemen. Heel duidelijke werkbeschrijving. Mooi meubel, kortom zeer tevreden.

Roland

Prijs/kwaliteit is goed. Helaas kwamen de schroeftabs niet overeen met de schroef gaten. Fabrieksfout. Ik heb dus bij het monteren moeten forseren.

Amal

Prima service en kwaliteit is goed.

Rob

Twee rubber pootjes van onze bank beschadigd tijdens het transport. Direct een mail gedaan met het probleem. Zelfde dag een antw gekregen. Enkele dagen later keurig zes nieuwe doppen gekregen voor... Twee rubber pootjes van onze bank beschadigd tijdens het transport. Direct een mail gedaan met het probleem. Zelfde dag een antw gekregen. Enkele dagen later keurig zes nieuwe doppen gekregen voor alle poten. Zowel het contact als de oplossing zijn snel en zeer correct opgelost. Dank hier voor.