Spijtig dat er vertraging zat op de beloofde leveringsdatum. Dit was echter door overmacht en werd correct opgevolgd en afgehandeld. Perfecte service.
Jeroen
Snelle levering. Jammer genoeg paste 1 onderdeel niet. Na melding werd onmiddellijk het juiste onderdeel gratis opgestuurd. Goede service!!
Peter
Ik ben heel goed geholpen door team furnea zeker wel een aanrader voor een ieder
Gilbert
Korrekt in alle opzichten .
Peter
Mooie kwaliteit en sfeervolle lamp gekocht. Geleverd binnen de beloofde levertermijn.
Harry
Mooie kwaliteit product voor een goede prijs, en een zeer nette service.
Bas
Prefect
Nancy
Mooie leren barstoeltjes ontvangen. Wachttijd was wel langer dan vermeld, maar door juiste communicatie vond ik dit geen probleem!
Maria
Tapijt besteld. Kwaliteit prima, ziet er uit als op de foto's Levertijd was 7 weken, ik dacht zelf gezien te hebben 1-2 weken levertijd. Contacten gehad per mail, snel en goed antwoord dat levertijd...Tapijt besteld. Kwaliteit prima, ziet er uit als op de foto's Levertijd was 7 weken, ik dacht zelf gezien te hebben 1-2 weken levertijd. Contacten gehad per mail, snel en goed antwoord dat levertijd bij dit artikel 6-8 weken. Prijs tapijt laag, waarschijnlijk vanwege lange levertijden.
Julie
Mijn boekenkast is heel mooi en echt een blikvanger.